Emeklinin yüzünü güldürecek müjde! Nakite sıkışanlar oh çekecek: O banka öyle bir kampanya yaptı ki...

Emeklinin yüzünü güldürecek müjde! Nakite sıkışanlar oh çekecek: O banka öyle bir kampanya yaptı ki...

Emekli vatandaşların yüzünü güldürecek özel kredi desteğine dair detaylar paylaşıldı. Ertelemeli kredi desteği ile birlikte nakite sıkışan emeklilerin yüzünü güldürdü. O banka tarafından sağlanan kredi kolaylığı ile birlikte başvuru yapanın hesabına yatırılıyor. Peki kredi desteğine başvuru nasıl yapılıyor? İşte tüm detaylar...

EMEKLİYE ÖZEL KREDİ DESTEĞİ

Son yıllarda artan nakit ihtiyacı üzerine emeklilere özel kredi desteği paylaşıldı. İhtiyaçların arttığı dönemlerde yükselen kredi faiz oranları ile birlikte vatandaşların eli kolu bağlandı. Hayat pahalılığının her geçen gün yükselmesiyle birlikte zorlaşan hayat, faiz kapsamında yaşanan gelişmeler ile kampanya kovalamaya devam ediyor.

BDDK tarafından alınan kısıtlama kararları emeklilerin bütçesini de etkiledi. Alınan kararlar ile en fazla 50 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi teklif ediliyor. Sınırlamanın ilerleyen aylarda faiz politikasına göre normalleşmesi öngürülyor.

Kredi ihtiyacı olan emekli vatandaşlara ise bankalar müşteri kredi puanına göre faiz oranı ve ödeme koşullarına göre değişiklikler yaşanabiliyor. TEB tarafından başlatılan kampanya ile emeklilere özel kredi desteği paylaşıldı. Erteleme imkanıyla birlikte emeklilerin araştırma konusu haline geldi.

114-t2h7.webp

3 AY ERTELEMELİ KREDİ İMKANI

Türkiye'de yer alan özel bankalardan birisi olan TEB tarafından emeklilere özel kredi kampanyası başladı. Ne kadar maaş aldığınızın önemi olmaksızın 3 ay erteleme imkanıyla kredi imkanı sunuluyor. Emekli maaşınız, bankadan alacağınız kredi miktarını etkilese de bu kampanyadan emekliler faydalanabiliyor.

Güncel detaylara göre ihtiyaç kredisinde 50 bin TL ödeme yapılabiliyor. Emekli maaşı 7.500 TL olan emeklinin kredi puan çok kötü olmaması durumunda kampanyadan faydalanabilecek.

0x0-emekli-promosyon-kampanyalari-ziraat-bankasi-dahil-yenilendi-iste-halkbank-vakifbank-ve-tum-ozel-bankalarin-em-1666163051382.jpg

İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

TEB tarafından emekli vatandaşlara 3 ay ertelemeli kredi kampanyası yer alıyor. Emekli vatandaşlar tarafından başvuru yapılması halinde 50 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi için 36 ay vade, 50 bin TL ile 100 bin TL arası için 24 ay vade, 100 bin TL ve üzeri için vade 12 ay olarak belirleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN