En az ilkokul mezunu personel alımı yapılacak! 3.890 kişilik dev kontenjan açıklandı: Ankara, İstanbul, İzmir…

En az  ilkokul mezunu personel alımı yapılacak! 3.890 kişilik dev kontenjan açıklandı: Ankara, İstanbul, İzmir…

Temmuz ayı itibari ile güncel iş ilanları araştırılmaya devam ediyor. Ankara, İstanbul, Antalya gibi pek çok şehirde 3890 personel alımı yapılacağı belirtildi. İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımları için araştırmalar devam ediyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

İŞKUR, özel sektörde sağlanacak personel alımları için güncel ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. Yapılan son açıklama kapsamında en az ilkokul mezunu 3890 personel alımı yapılacağı belirtildi. Personel başvuruları kapsamında adaylardan istenen başvuru şartları merak edilirken güncel ilanlar da açıklanmaya devam ediyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

3890 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

İŞKUR üzerinden yayınlanan güncel ilanlar kapsamında özel şirketlerde personel alımı yapılacağı belirtildi. 3.890 temizlik görevlisi alımı yapılacağı aktarılırken alımların Ankara, İstanbul, Antalya, İzmir, Bursa ve Konya illerinde olmak üzere birçok farklı ilde yapılacak aktarıldı.

iskur-personel-1.jpg


Başvuruda bulunan adayların en az ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu aktarılırken özel sektörde sağlanacak istihdam için şirketlerin bazı özel şartları istediği vurgulandı.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Temizlik görevlisi alımları için başvuruların İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılması gerekmektedir. İŞKUR üzerinden online olarak yapılacak başvurular hakkındaki detaylarda tek tek açıklandı. Özel sektörde sağlanacak istihdam kapsamında temizlik görevlisi alımları için adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

temizlik-personeli-1.jpg

Başvuru formunun eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurulması,
Formun doldurulması ile birlikte başvuru formunun kayıt butonuna tıklayarak kaydının yapılması,
Başvuru işlemlerinin tamamlanması ile birlikte değerlendirme süreci tamamlanacaktır.
Başvuru formu üzerinde yer alan öğrenim bilgileri, iş deneyimleri gibi seçeneklerin doldurulması gerekmektedir.
Başvuru işlemlerini kaydetmeyen kişilerin başvuru işlemleri değerlendirme kapsamında yer almayacak.
Temizlik görevlisi personel alımları hakkında detaylı bilgi almak isteyen adaylar İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden giriş yaparak temizlik personel alımı ilan yayınlarına göz atabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN