Engin Polat'ın annesi ortalığı yıktı! Kollarındaki bilezikleri gören şok oldu, altınları dirseğine kadar gidiyor…

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarıyla gözaltına alınan Engin Polat'ın annesi ortalığı yıktı. Eşi, oğulları ve gelini gözaltına alınan Şükran Polat, hastane önünde basın mensuplarına konuşurken kolundaki bilezikler dikkat çekti. Şükran Polat, dirseğine kadar altınlarla hastane önüne gelmiş. İşte tüm detaylar…

Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarıyla hakkında dava açılan Engin Polat ve Dilan Polat çifti hakkındaki araştırmalar gündemdeki sıcaklığını koruyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet suçlarından haklarında soruşturma açılan çift ve 18 kişi sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Adliye işlemlerinden önce sağlık kontrolü için hastaneye getirilen çifti yalnız bırakmayan Şükran Polat ise basın mensuplarına “Sinirliyim” diyerek tepkisini dile getirdi. Bu sırada Şükran Polat'ın kolunda yer alan bilezikler ise herkesin dikkatini çekti. İşte tüm detaylar…

“ÇOK SİNİRLİYİM”

Engin Polat, Dilan Polat, Sezgin Polat, Kürşat Polat, Sıla Doğu ve Can Doğu'nun yer aldığı şüpheliler Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'ne sağlık kontrolü için getirildi.

sukran-polat-bileziklerle-gelmis.jpg

Şüpheliler Hastanede yapılan kontrolün ardında adliyeye sevk edildi. Eşi, oğulları ve gelini gözaltında olan anne Şükran Polat, hastane önünde ailesine destek oldu. Yaşanan olay üzerine gözyaşları sel olurken Şükran Polat muhabirlerin ısrarlı sorularına daha fazla dayanamayarak "Çok sinirliyim bunu söylemek istiyorum. Başka bir şey söylemek istemiyorum" yanıtını verdi.

sukran-polat-el-sallarken.jpg

BİLEZİKLERİNİ DE YANINDAN AYIRMIYOR

Hastane önündeki bekleyişin ardından muhabirlere sinirli olduğunu belirten Şükran Polat’ın o sırada kolundaki bilezikler hem basın mensuplarının hem de vatandaşların dikkatinden kaçmadı. Sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edilmek üzere otobüse bindirilen çocukları, eşi ve gelinine el sallayan Şükran Polat'ın kolundaki dizi dizi bilezikler tepkilere neden oldu. Bu durumda bile bileziklerini yanından ayırmayan Polat, sosyal medya da da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN