Ev sahibi olmak isteyenlere devlet desteği! Tam 200.000 TL verilecek: Tek şartı var

Ev sahibi olmak isteyenlere devlet desteği! Tam 200.000 TL verilecek: Tek şartı var

Son yıllarda sürekli olarak yükselen enflasyon ve hayat pahalılığı ile ev sahibi olmak isteyenlere müjdeli haber geldi. Ev fiyatlarındaki artışı hissettirmemek adına devlet tarafından geri ödemesiz nakit desteği sunuluyor. Evsiz vatandaşların faydalanacağı bu kampanya ile 200.000 TL'ye kadar nakit desteği sizin olacak. İşte tüm detaylar...

EV SAHİBİ OLMAK İSTEYENLERE MÜJDE

Ülkemizde sürekli olarak yükselen enflasyon ve büyüyen ekonomik sıkıntılar vatandaşın belini büküyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evi olmaya vatandaşlara yeni bir müjde geldi. Son yıllarda artan faiz oranlarıyla birlikte kredi çekmekte zorlanan vatandaşların yüzünü güldürecek açıklama yapıldı.

Son paylaşılanlara göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evi olmayan ve ev alacak imkanı olmayan vatandaşlara destek verilecek. Enflasyonun yükselmesiyle birlikte fiyatları da yükselen ev ve kira fiyatlarına yüzde 25'lik zam limitinin de yetersiz kaldığı dikkat çekiyor.

kiraların yükselmesiyle birlikte ev sahibi olmanın hayalini kuran milyonlarca vatandaşa müjdeli haber geldi. Evi olmayan kişilere devletten geri ödemesiz 200.000 TL'ye varan kredi desteği sunulacak.

ev-almak-mi-kirada-oturmak-mi-avantajli-1569476220536.jpg

GERİ ÖDEMESİZ 200.000 TL

Enflasyonda yaşanan yükseliş ve ekonomik bakımdan çalkantılı geçen dönemde sürekli olarak artan fiyatlar tüketicilerin tepkisini topluyor. Evi olmayan vatandaşları oldukça zor bir duruma sokan zam olaylarıyla birlikte omuzunda yük biriken vatandaşlar için sık sık yeni çalışmalar yapılıyor.

Kiralarda yaşanan artış sonrasında kiralara yüzde 25 zam sınırı koyulmasıyla birlikte kiraların düzene girmesi bekleniyordu. Fakat kira fiyatları bu durumda da düzelmedi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan yeni bir duyuruda ise geri ödemesiz nakit kredi desteği sunuyor.

kredi-ertelemeleri-nasil-yapilir-kredi-erteleme-kosullari-46318.webp

ÜLKE GENELİNDE EV DESTEĞİ

Bu durumda ise yeni bir çalışmanın altına imza atan Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evsiz olan vatandaşlara müjdeyi verdi. Evsiz olan vatandaşlara geri ödemesi 200.000 TL tutarında destek ödemesi yapıyor.

Destek ödemesi öncelikle İstanbul, Antalya ve İzmir gibi büyükşehirlerde başlayarak ülke genelinde etkili olması bekleniyor. Ülke genelinde yapılacak olan destek ödemesiyle dar gelirli ve geçim sıkıntısı çeken vatandaşlara destek ödemesi sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN