Evine doğalgaz faturası gelenler dikkat! Ödenen paralar iade edilecek: Sadece 'sıfır'...

Evine doğalgaz faturası gelenler dikkat! Ödenen paralar iade edilecek: Sadece 'sıfır'...

Ücretsiz doğalgaz müjdesinden sonra vatandaş 1 ay boyunca fatura ödemeyecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ücretsiz 1 ay doğalgaz haberi sonrası detaylar da gelmeye başladı. Enerji Bakanı Fatih Dönmez, doğalgaz faturasına dair yeni detayları açıkladı

Karadeniz'de çıkarılan gaz sonrası ücretsiz fatura müjdesi gelmişti. Vatandaş 1 ay boyunca fatura ödemesi yapmayacak. 1 yıl boyunca ise 25 metreküp aşmayan faturalar ücretsiz olacaktı Enerji Bakanı Fatih Dönmez'den doğalgaz faturalarına dair açıklamalar geldi. Bakın doğalgaz faturaları evlere nasıl ulaşacak?

dogalgaz.jpg

BAKAN DÖNMEZ'DEN ÜCRETSİZ DOĞALGAZ AÇIKLAMASI

Bakan Dönmez, Akkuyu Nükleer Güç Santralı alanında gazetecilere doğalgazda faturasız dönemin detaylarını tek tek açıkladı. Dönmez yerli kaynakların payının arttığını ifade ederek, doğalgaz faturalarına ilişkin de detaylar verdi.

FATURADA SIFIR YAZACAK

Ücretsiz doğalgaz faturası hakkında Dönmez, “Bunun en güzel örneği Karadeniz’de keşfedilen 710 milyar metreküplük doğalgaz. Bu sayede abonelere fatura gidecek ama ödenecek tutar kısmında ‘sıfır’ yazacak” bilgisini verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN