Evlilik düşünenlere müjde! 150.000 TL'ye varan faizsiz evlilik kredisi: Ödemeye 24 ay sonra başlayın

Evlilik düşünenlere müjde! 150.000 TL'ye varan faizsiz evlilik kredisi: Ödemeye 24 ay sonra başlayın

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen evlilik kredisine dair detaylar paylaşıldı. Yeni evlenecek olan çiftlere 150 bin TL tutarında faizsiz evlilik kredisi verilecek. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından paylaşılan Ak Parti Seçim Beyannamesi'nde detaylar açıklandı. Evlilik düşünenlerin dikkatini çeken açıklama gündemde yer alıyor. Peki başvuru şartları nelerdir? İşte tüm detaylar...

150 BİN TL FAİZSİZ KREDİ MÜJDESİ

Evlilik düşünenlere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan müjdeli haber geldi. Yeni evlenecek vatandaşlara faizsiz evlilik kredisi sunulacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklama ile evliliğe teşvik edilecek kişilere ertelemeli faizsiz kredi ödemesi yapılacak.

Faizsiz evlilik kredisi kapsamında evlilik düşünen çiftlere 150 bin TL'ye varan faizsiz kredi teklifi sunuluyor. Evlilik kredisinden faydalanan kişilerin başvuru şartlarını sağlaması halinde 24 ay ertelemeli ve 48 aya varan vade imkanlarıyla uygun bir kredi ödeme planına sahip olacak.

Evlilik düşünen gençleri teşvik etmek amacıyla seçim vaadi olarak duyurulan kredi Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından belirtildi. Erdoğan açıklamasında yeni evliliklerin teşviki için Aile ve Gençlik Bankası üzerinden 2 yıla ertelemeli bir şekilde 48 ay vadeli evlilik kredisi sunulacak. Kredi miktarı ise 150 bin TL olarak açıklandı.

prev-evlilik-kredisi-thumb.webp

EVLİLİK DÜŞÜNENLERE FAİZSİZ KREDİ

Aile ve Gençlik Bankası aracılığıyla yeni çiftlere duyurulan kampanya seçim beyannamesi olarak paylaşıldı. Bu bankada çocukların eğitimi ilk sırada yer alamsıyla aile kurumunu koruyan ve güçlendiren çeşitli hizmetlerin de desteklenmesi beklendiği ifade edildi. Evlilik için sunulan faizsiz kredi Aile ve Gençlik Bankası tarafından yeni evlilik yapan çiftlere sunulacak.

Uluslararası banka olacak olan Aile ve Gençlik Bankası dijital ortam ile vatandaşa hizmet vermesi bekleniyor. Bankanın para kaynağı olarak ise Karadeniz gazı ile petrol gelirlerinden oluşacağı belirtildi. Bu şekilde kazanan paralara kontrol edilerek sosyal desteklerde kullanılması planlanıyor.

is-marriage-for-white-people.webp

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti seçim beyannamesinde belirtilen evlilik kredisine dair detaylar merak konusu oldu. Evlilik kredisi başvurusunda bulunan vatandaşların meraklı araştırmalarının üzerine henüz net bir açıklama gelmedi.

Şartları ve başvuru detaylarını araştıran vatandaşlar için henüz net bir açıklamanın gelmemesiyle başvuru tarihi ve şartları paylaşılmadığı biliniyor. Seçimlerde ikinci turun bitmesinin ardından detaylı bilgilerin verileceği gündemde yer alıyor. 150 bin TL evlilik kredisi 24 ay ertelemeli ve 48 aya varan vade imkanlarıyla toplamda 72 ay vade imkanı sunacağı iddia ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN