Farklı kadrolarda 157.000 personel alımı yapılacak! Başvurular açıldı: KPSS şartlı ve şartsız kadrolar belirlendi

Farklı kadrolarda 157.000 personel alımı yapılacak! Başvurular açıldı: KPSS şartlı ve şartsız kadrolar belirlendi

İş arayan binlerce vatandaşa umut ışığı olan İŞKUR güncel ilanlarını yayınlamaya devam ediyor. Güncel ilanlarını yayınlayan İŞKUR 157.000 kişinin işbaşı yapacağını duyurdu. Belirlenen pozisyonlara yapılacak başvurular için detaylar tek tek açıklandı. İşte İŞKUR personel başvuru detayları…

İŞKUR Haziran ayında büyük fırsat sunuyor. Yayınlanan ilanlar doğrultusunda 157.000 personelin iş sahibi olacağı belirtildi. Alımların hangi kadrolarda yapılacağı merak edilirken başvuru detayları da açıklandı. Başvurular kapsamında bazı ilanlarda adaylardan KPSS şartı istenirken bazı ilanlarda KPSS şartı bulunmuyor. Farklı alanlarda yapılacak alımlar için başvuru süreci devam ediyor. İşte İŞKUR personel başvuru detayları…

157.000 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLAYACAK

Ülkemizdeki en büyük sorunlardan biri olan işsizlik problemine çözüm olan İŞKUR güncel ilanlarını paylaşmaya devam ediyor. Birçok farklı alanda personel alımı yapılacağı belirtilirken farklı sektörlerde çalıştırılmak üzere farklı pozisyonlarda eleman alımı yapılacağı belirtildi.

iskur-personel-1.jpg
Yayınlanan ilanlar kapsamında bazı kadrolarda KPSS şartı istenirken bazı kadrolarda KPSS şartı bulunmadığı aktarıldı. İŞKUR üzerinden yapılacak başvuruların online olacağı belirtilirken adayların kendisine en uygun ilana başvuru bulunması gerektiği vurgulandı. Başvurular kapsamında adaylardan istenen şartlar şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı,
  • 18 yaşını doldurması,
  • Kamu haklarından mahrum olmaması şartlarını sağlanması gerekiyor.

Yayınlanan ilanlar kapsamında en çok alım yapılacak pozisyon güvenlik görevlisi olurken devamında beden işçisi, satış danışmanı, garson, ön muhasebeci, temizlik görevlisi, depo görevlisi, gazaltı kaynakçısı, şoför gibi pozisyonlar geliyor.

iskur-personel-alimi.jpg

BAŞVURULAR İŞKUR'DAN

İŞKUR üzerinden yapılacak personel alımları kapsamında en çok alım yapılan kadro beden işçisi, garson, özel güvenlik, makineci, temizlik görevlisi gibi kadrolar karşımıza çıkmaktadır. Pozisyonları başvuruda bulunacak kişilerin başvuru şartlarını yerine getirmesi durumunda İŞKUR üzerinden başvuru yapabileceği aktarıldı. Vatandaşların sağlaması gereken temel başvuru şartları Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve 18 yaşını doldurması olarak karşımıza çıkmaktadır. Bunun yanı adayların başvuru yapacağı pozisyonlar için istenen özel şartlarda bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN