Geriye sadece Türkiye kaldı! Tüm dünya faydalandı, sıra bizde: Herkes onu bekliyor...

Geriye sadece Türkiye kaldı! Tüm dünya faydalandı, sıra bizde: Herkes onu bekliyor...

Tüm dünyayı etkisi altına alan hava olayı, Türkiye'de de bekleniyor. Meteoroloji uzmanları tarafından paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Geriye sadece Türkiye kalırken, milyonlarca vatandaş o anı bekliyor. Peki, Türkiye'ye ne zaman gelecek? İşte tüm detaylar...

Tüm dünyada etkisini gösterirken, geriye sadece Türkiye kaldı. Meteoroloji kaynakları ve uzmanları tarafından açıklamalar gelmeye devam ediyor. Milyonların beklediği hava olayının ne zaman Türkiye'ye geleceği merak konusu oldu.

DÜNYA HARİTASINDA ÜZÜCÜ DETAY

Türkiye'de yaz mevsimi boyunca etkili olan sıcaklık beraberinde birçok tehlikeyi getirdi. Kuraklık sorunu baş gösteren Türkiye'de barajlar yüzde 4 seviyesine kadar geriledi. İstanbul'da büyük bir susuzluk sorunu gündeme gelirken, barajların doluluk oranları her geçen gün düşmeye devam ediyor.

Sonbahar mevsimine girilmesine rağmen yağış almayan Türkiye'de, milyonlar meteorolojiyi yakından takip ediyor. Yağışları merakla bekleyen vatandaşlara üzücü haber geldi. Dünya haritasını paylaşan meteoroloji uzmanı, üzücü detayları göz önüne serdi.

f6zcgtiweaatjmh.jpg

TÜRKİYE DIŞARDA KALDI

Tüm dünya üzerinde yaşanan yağışlar Türkiye'yi es geçti. Geriye sadece Türkiye'nin kalmasıyla birlikte vatandaşlar heyecanlı bir şekilde yağışları beklemeye koyuldu. Sosyal medya platformu olan X'te paylaşım yapan meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, dünya haritası paylaştı.

Yağışlı olan bölgelerin yeşil gözüktüğü haritada, her yere yağış gelirken Türkiye'ye gelmediği dikkatleri çekti. Kerem Ökten açıklamasında, "Bosna ve Karadağ son 24 saatte yüksek miktarda yağış aldı. Geriye bir tek bizim coğrafya kaldı diyebilirim..." sözlerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN