Kadınlar Garanti Bankasına koşun! Böyle fırsat her zaman gelmez: 15 Kasım tarihine kadar süresi var

Kadınlar Garanti Bankasına koşun! Böyle fırsat her zaman gelmez: 15 Kasım tarihine kadar süresi var

Kadınlar için yeni bir kampanya haberi duyuruldu. Kadınlar bu haberden sonra Garanti Bankasına koşacak! Bu fırsat her zaman gelmez… 15 Kasım tarihine kadar süresi var. İşte konuya ilişkin detaylar…

Müşterilerine sık sık yeni kampanyalar duyuran Garanti Bankası yeni bir kampanya ile gündeme geldi. Bu kez kadınlar için yeni bir adım atıldı ve yeni kampanya duyuruldu. Bankanın bahsi geçen bu kampanyası için son tarih olarak da 15 Kasım tarihi verildi. İşte kampanya detayları…

KADIN GİRİŞİMCİLERE YENİ DESTEK

Garanti BBVA, kadınlar için yeni bir destek kampanyası için duyuru yaptı. Garanti BBVA ve Türkiye İş Kadınları Derneği (KAGİDER) tarafından düzenlenen bir programda önemli açıklamalar yapıldı. Garanti BBVA'nın Genel Müdürü Recep Baştuğ ile KAGİDER Yönetim Kurulu başkanlık görevini yürüten Esra Bezircioğlu, Cumhuriyet Kadınları İş Zirvesi'nin 100. yıl dönümü aracılığıyla yeni kampanyalar da duyuruldu.

yeni-proje-3-003.jpg

Öte yandan bu isimlerin dışında Boyner Grup Yönetim Kurulunun üyesi Ümit Boyner de “Kadın Girişimciler, Toplumsal Gelişimin İtici Güçleri” temasıyla konuk konuşmacı olarak katıldı.

KADINA DESTEK PROJESİ

Gerçekleştirilen panelde Garanti BBVA'nın Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Ülkemizde bu konuda önemli araştırmalar olmasına rağmen kadın girişimci oranları son 17 yılda yüzde 5 iken sadece yüzde 14’e ulaştı. Arzumuz kadınların yüzde 100 eşitliğinin sağlandığı dünyada yaşamak. BBVA, risk alarak ve özerk olarak ekonomik değer yaratmaya kararlı olduğumuzu garanti ediyor. Kadın girişimcileri desteklemek adına 2006 yılında Kadın Girişimciler Programı'nı başlattık. Kapsamlı destek faaliyetlerimizi finansman, teşvik, eğitim ve yeni pazarların açılması olmak üzere dört ana grupta topladık. Son 5 yılın rakamlarına bakıldığında kadın girişimcilere sağladığımız maddi destek 150 milyar TL'yi aştı. Bu sayıyı başlangıç ​​seviyesi olarak alıyoruz. Artık kadın girişimcilere verdiğimiz finansal destek katlanarak artmaya devam edecek” dedi.

yeni-proje-4.jpg

KADİGER’den konuşmacı olarak panele katılan Esra Bezircioğlu ise “KAGİDER kurulduğunda yüzde 4 civarında görülen kadın girişimci oranı şimdilerde yüzde 14 ve bunda bizim payımızın olduğu konusuna inanıyorum. Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran ve bizlere "çağdaş uygarlık düzeyine ulaşma" hedefini koyan Mustafa Kemal Atatürk, hedeflere kadın olmadan ulaşılamayacağını bilen bir liderdi. Bu gerçek yüz yıl öncesinde de çıktı, bugün de açık: Türkiye, nüfusun yarısını oluşturan kadınlardaki enerjiyi ve dinamizmi tanımadan çağdaş uygarlık düzeyine ulaşamaz, sürdürülebilir kalkınmayla müreffeh ülke olamaz. Misyonumuz Atatürk'ün çizdiği yolda ilerlemektir" diye konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN