Kamuda çalışmak isteyenlere müjde! 18-49 yaş aralığında1.360 büro memuru alımı yapılacak!

Kamuda çalışmak isteyenlere müjde! 18-49 yaş aralığında1.360 büro memuru alımı yapılacak!

Masa başı iş arayanlara müjde İŞKUR'dan geldi. 14 Haziran tarihinde güncellenen ilanlar kapsamında Türkiye genelinde kamu ve özel sektör olmak üzere farklı kadrolarda 1.360 memuru alımı yapılacağı belirtildi. İşte büro memuru başvuru detayları…

Özel ve kamu kurumlarında çalışmak için iş arayan binlerce vatandaşa sevindiren haber geldi. 14 Haziran tarihli İŞKUR ilanları kapsamında farklı kurumlarda büro memuru alımı yapılacağı belirtildi. Özel sektör için KPSS şartının istendiği belirtilirken kamu kurumlarında puan şartının aranabileceği aktarıldı. İlanlar kapsamında başvuru şartları ve başvuru süreleri değişiklik gösterirken detaylarda tek tek paylaşıldı. İşte büro memuru başvuru detayları…

İŞKUR GÜNCEL İLANLARI YAYINLADI

İŞKUR her gün yeni ilanlarla vatandaşların yüzünü güldürürken 14 Haziran tarihli ilanlar kapsamında büro memuru alımı yapılacağı belirtildi. Hem özel hem de kamu kurumlarında çalışmak isteyen vatandaşlar için ilan detayları önemli bir yere sahiptir. Adaylardan genel şartların yanı sıra özel şartlarda istenirken detaylarda tek tek açıklandı.

iskur-personel-1-001.jpg

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yayınlanan ilanlar için başvuruda bulunmak isteyen adaylar online olarak başvuru işlemlerini tamamlayabilecek. Çevrimiçi başvuru sürecine katılmak isteyen adayların son başvuru tarihini kaçırmaması gerektiği vurgulandı.

Masa başı çalışmak isteyenler başvursun: 81 ilde 1.360 büro memuru alınıyor! 18-49 yaş arası

ADAYLARDAN İSTENEN BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Büro memuru alımları için adaylardan özel şartlar istenirken genel şartların sağlanması gerektiği de belirtildi. Kapsamda adaylardan istenen genel başvuru şartları şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması,
  • Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun bulunmaması,
  • En az lise mezunu olması, (Eğitim durumu ilanlara göre farklılık gösterebilir)
  • En az 18 yaşını tamamlamış olması, (Üst yaş sınırı ilanlara göre değişiyor)
  • Başvurular kapsamında adaylardan KPSS şartının istenmediği belirtildi.
  • İş arayan vatandaşlar yaş sınırına takılmadan başvuruda bulunabilecek.
  • Adayların iyi derecede bilgisayar ve Microsoft Office programlarını kullanabilmesi gerekmektedir.
  • İletişim becerilerinin güçlü ve takım çalışmasına yatkın olması gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN