Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın sözlerini paylaşarak seslendi: İşte aşmamız gereken konu bu

Kılıçdaroğlu Erdoğan'ın sözlerini paylaşarak seslendi: İşte aşmamız gereken konu bu

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingde söylediği, ‘Bunların bayrağı, ezanı, dini var mı? Kimler destekliyor Bay Kemal’i teröristler’ sözlerinin yer aldığı videoyu paylaştı. Kılıçdaroğlu, “İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef” dedi.

14 Mayıs seçimine sadece 11 gün kaldı. Liderler seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ederken her gün farklı bir ilde miting düzenliyor.

Daha önce Dışişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun ’14 Mayıs darbe girişimidir’ ve Binali Yıldırım’ın ‘Seçim işgalcilerle istiklal savaşı verenler arasındadır’ sözlerine cevap veren Kılıçdaroğlu bu kez Erdoğan’a cevap verdi.

ERDOĞAN’DAN ‘DİNİ, EZANI OLMAYAN TERÖRİSTLER’ SÖZLERİ

Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan da geçtiğimiz günlerde bir mitingde “Bunların bayrağı, ezanı, dini var mı? Ne diyor ‘Bizim desteğimiz Kılıçdaroğlu’nadır’. Şimdi dini, diyaneti, bayrağı, ezanı olmayan kimler destekliyor Bay Bay Kemal’i? Bu teröristler değil mi? İşte söyle bana arkadaşını söyleyeyim sana kim olduğunu” sözlerini sar etti.

‘İŞTE GENÇLER AŞMAMIZ GEREKEN KONU BU’

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan’ın bu sözlerini sosyal medya üzerinden paylaşarak, “İşte gençler, aşmamız gereken eşik bu ve sizsiz olamıyor maalesef” şeklinde not düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN