Meteoroloji uyarmıştı! O ilimizde felaketin eşiğinden dönüldü: Tam 5 dakika boyunca devam etti!

Meteoroloji uyarmıştı! O ilimizde felaketin eşiğinden dönüldü: Tam 5 dakika boyunca devam etti!

Kasım ayında ülkeye hızla giriş yapan yağışlı havalar o ilimizde korkunç bir manzaraya neden oldu! Felaketin eşiğinden dönüldü! Tam 5 dakika sürdü! O korkunç anları gören vatandaşlar hemen cep telefonu kameralarıyla o anları kaydetti! İşte o anlar...

Meteorolojinin verdiği uyarıların ardından Antalya’da korkunç bir hortum meydana geldi. Bölge halkı tedirgin halde o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Meydana gelen hortum 5 dakika sürdü.

İKİ GÜN ÜST ÜSTE DEVASA HORTUM MEYDANA GELDİ

antalyada-hortum.jpg

Antalya'nın Serik ilçesinde denizde meydana gelen büyük çaplı hortum, karaya ulaşmadan kaybolurken, o anlar vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kaydedildi.

Dün Serik ilçesinde ortaya çıkan hortumun ardından bugün Belek Mahallesi'nde benzer bir doğa olayı yaşandı. Bu olayı görenler hızla cep telefonlarına sarılarak anları kaydettiler.

DEVASA HORTUM 5 DAKİKA SÜRDÜ

antalyada-hortum-1.jpg

Antalya'nın Serik ilçesinde Belek açıklarında oluşan ve yaklaşık 5 dakika süren doğa olayı, herhangi bir zarara yol açmadan son buldu. Devasa fırtınanın karaya ulaşmadan kaybolması, vatandaşlara rahat bir nefes aldırdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN