Milyonlarca emekli bu habere çok sevinecek! 30 bin liraya kadar ödeme yapılacak… Başvurular bitmek üzere

Milyonlarca emekli bu habere çok sevinecek! 30 bin liraya kadar ödeme yapılacak… Başvurular bitmek üzere

Milyonlarca emekli ve çalışan yakından ilgilendiren bir haber yayınlandı. Özellikle de acil nakit ihtiyacı olanlar bu habere çok sevinecek! 30 bin liraya kadar ödeme yapılacak… Başvurular ise bitmek üzere kaçıranlar çok pişman olacak. İşte konuya ilişkin detaylar…

Hayat pahalılığının her geçen gün arttığı bu günlerde milyonlarca insanın acil nakit ihtiyacı olabiliyor. Bu yüzden bankaların kampanyalarını da yakında takip ediyorlar. Bu kapsamda Garanti BBVA bankası müşterilerini çok sevindirecek bir haber verdi. Emeklilerden sigortalı çalışanlara kadar herkes bu fırsattan yararlanabilecek. İşte nakit ihtiyacı olanları yakından ilgilendiren o haber…

EMEKLİLERDEN SİGORTALI ÇALIŞANLARA KADAR…

Garanti BBVA, nakit ihtiyacı olan emekli ve çalışan vatandaşlara artık İhtiyaç Kredisi başvurularını kolaylaştırdı. Bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı ya da müşteri hizmetleri ile kolaylıkla işlem yapılarak ihtiyaç kredisine başvurulabiliyor. Bu sayede beklemeye gerek kalmadan finansal rahatlığa erişebiliyorsunuz. Üstelik 30 bin TL’ye kadar anında kredi alabiliyorsunuz.

yeni-proje-009.jpg

UZUN VADE VE ERTELEME SEÇENEĞİ İLE

Emeklilerden sigortalı çalışanlara kadar herkes bu fırsattan yararlanabilirken aynı zamanda ihtiyaç kredisi 36 ay vade ve 3 ay ödeme erteleme fırsatı da sunuyor. Bu seçenekler daha kolay bir ödeme planı ortaya çıkarabilirsiniz.

Eğer 30 bin liraya kadar olan ihtiyaç kredisinden yararlanmak istiyorsanız hemen mobil bankacılık, internet bankacılığı ya da müşteri hizmetleri aracılığı ile kısa süre içinde başvurunuzu yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN