Nakit paraya ihtiyacı olanlar başvursun! Vakıfbank'tan nakit desteğinde dev kampanya: 125.000 TL ihtiyaç kredisi veriliyor...

Nakit paraya ihtiyacı olanlar başvursun! Vakıfbank'tan nakit desteğinde dev kampanya: 125.000 TL ihtiyaç kredisi veriliyor...

Son zamanlarda vatandaşın omzuna binen yükün artmasıyla birlikte nakit ihtiyacı da her geçen gün artıyor. Nakit paraya sıkışan vatandaşlar soluğu bankalarda bin bir çeşit ihtiyaç kredisine başvurarak alıyor. Konut ve taşıt kredisinde gelen kampanyalar ile Vakıfbank'tan ihtiyaç kredisine dair dev kampanya başlatıldı. İşte tüm detaylar...

NAKİT İHTİYACI OLAN HEMEN BAŞVURSUN

Son yıllarda sürekli olarak yükselen kur ve enflasyon, vatandaşın nakitte olan ihtiyacını artırdı. Borçlu olan vatandaş borcunu ödeyemezken geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar ay sonunu getirmekte zorlanır hale geldi. Vakıfbank resmi web sitesi üzerinden paylaştığı kampanya ile nakitte ihtiyacı olanlara seslendi.

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara duyurduğu yeni bir kampanya ile kökünden çözüm önerisi sunuyor. İhtiyaçlarınızı karşılamanız adına yeni bir kredi kampanyası ile cazip faiz oranları ve vadesinin uzun süreli olmasıyla dikkat çekiyor.

Nakitte sıkışan vatandaşlara yardım eli uzatan Vakıfbank ihtiyaç kredisi için detayları paylaştı. İhtiyaç kredisinden faydalanmak için başvuru yapmanız yeterli olacaktır. Başvuru için detaylar kampanya kapsamında belirtiliyor.

.jpg

İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU İŞLEMLERİ

Vakıfbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisine başvuru yapabilmek için haberimizin devamında yer alan adımları tek tek uygulamanız gerekir. Resmi web sitesi üzerinden paylaşılan başvuru detaylarına göre SMS yolu ile yapılıyor. Vakıfbank ihtiyaç kredisine başvuruda bulunmak isteyen müşterilerin SMS atarak başvuru sürecini gerçekleştirebilir. Başvuru için takip etmeniz gereken adımlar şu şekilde;

Telefonlarınızda yer alan SMS bölümüne girerek KREDI boşluk, T.C kimlik numarası boşluk, Doğum tarihi (ggaayyyy) boşluk, aylık gelir yazarak 5724 numarasına SMS yollamanız gerekiyor.

para-dep-1.jpg

İHTİYAÇ KREDİSİ DETAYLARI

Vakıfbank tarafından sunulan ihtiyaç kredisinin detayları ise merak konusu oldu. Sunulan kampanyada başvuruda bulunan kişiye 125 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi sunuyor. Aylık eşit taksitli, azalan taksitli ya da artan taksitli, 3 ay ödemesiz bir şekilde dönemli aylık eşit taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, değişken taksitli ve son taksit balon ödemeli şekilde geri ödeme seçenekleri yer alıyor. Vakıfbank tarafından sunulan kampanyada aylık faiz oranı yüzde 1,57'den başlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN