O ilimizde bulunan petrolden sevindiren haber! Günlük üretim öyle bir seviyeye çıktı ki...

O ilimizde bulunan petrolden sevindiren haber! Günlük üretim öyle bir seviyeye çıktı ki...

O ilimizde bulunan petrolden sevindiren haber geldi! Keşfedilen petrol rezervinde günlük üretim resmen tavan yaptı! Öyle bir seviyeye çıktı ki...

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO), Gabar'da yürüttüğü petrol üretim çalışmalarında önemli bir kilometre taşına ulaştı.

GABAR'DA GÜNLÜK PETROL ÜRETİMİ 25 BİN VARİLE ULAŞTI

6470b15ae4bfdc1f54a5b865.gif

Şirket, Gabar projesinde günlük petrol üretiminin 25 bin varile ulaştığını duyurdu.

Sosyal medya platformu üzerinden yapılan videolu paylaşımda, TPAO, "Enerjide Bağımsız Türkiye hedefimize doğru, ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde dağ taş, gece gündüz demeden tüm ekibimizle görevdeyiz." ifadesini kullandı.

HEDEF 100 BİN VARİL ÜRETİM

thumbs-b-c-d6058dd71eab9e1930ca30916ceef3b7.jpg

TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin ise videoda şu sözlerle konuştu: "Ülkemiz ekonomisi ve kurumumuz için büyük bir değer üretilmeye devam ediyor. Yıl sonuna kadar hedefimiz günlük üretimimizi sadece Gabar projesinden 35 bin varile çıkartmak. 2024 yılı sonu için hedefimiz ise sadece Gabar projesinde günlük 100 bin varil üretim. Biz bu hedefi gerçekleştirebilmek için var gücümüzle, bütün takımımızla gece gündüz çalışıyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN