Önümüzdeki 10 gün hayatımız kabusa dönecek! Türkiye'yi bekleyen yeni tehlike... Meteoroloji'den kritik uyarı

Önümüzdeki 10 gün hayatımız kabusa dönecek! Türkiye'yi bekleyen yeni tehlike... Meteoroloji'den kritik uyarı

Son dakika haberi... Temmuz ayı ile birlikte sıcak hava dalgası etkisi iyice göstermiş durumda. Özellikle El Nİno (Yaramaz çocuk) hava sistemi tüm yurtta etkisini göstermeye devam ederken hava sıcaklıkları 30 dereceyi aşmış durumda. Vatandaşlar 'Hava sıcaklıkları daha artacak mı? Hava durumu bugün nasıl?' sorularını araştırırken Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika olarak uyardı. Önümüzdeki 10 gün hayatımız kabusa dönecek! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten uyardı, o günlerde kavrulacağız!

Haziran ayında etkili olan sıcak hava dalgası Temmuz ayı ile birlikte etkisini iyice artmış durumda. El Nino hava sistemi ile birlikte sıcaklıklar hızla artarken Doğu Anadolu ve Marmara bölgelerinde sıcaklıklar 30 derecenin üstüne çıkmış durumda. Vatandaşlar 'Bugün hava durumu nasıl? Sıcaklıklar artmaya devam edecek mi? Yağışlar ne zaman geliyor?' sorularını araştırıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden son dakika uyarısı geldi. Onümüzdeki 10 gün adeta kavrulacağız! Ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, o illerde yaşayan vatandaşları uyardı. Türkiye'yi bekleyen yeni tehlike. Cehemmen sıcağına hazır olun! İşte son dakika hava durumu haberinin detayları...

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN SON DAKİKA UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) hava durumu raporlarına göre, bu hafta Türkiye genelinde ve İstanbul’da yüksek hava sıcaklıkları etkisini göstermeye devam ediyor. Son değerlendirmelere göre ülke genelinde yağış beklenmezken, kuzeydoğu kesimlerin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının ise ülke genelinde hissedilir derecede artacağı, güney ve batı kesimlerde mevsim normallerinin 5 ile 10, diğer bölgelerde 2 ile 6 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

dfdfdf-44.jpg

BUGÜN HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Uzmanlar ise yurt genelinde etkili olan sıcak hava dalgasına karşı uyararak, özellikle kronik hastalar, yaşlılar ve bebekler gibi bazı grupların saat 11 ile 16 arasında dışarıya çıkmamalarını öneriyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

ÜNLÜ METEOROLOG UYARDI: O İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT, CEHENNEM SICAKLIKLARI GELİYOR!

Hava durumu tahminleriyle sık sık gündeme gelen ünlü Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. 'Hava sıcaklıkları artmaya devam edecek mi?' sorusunu yanıtlayan Ökten, o illerde yaşayan vatandaşları uyardı. Önümüzdeki 10 gün boyunca sıcaklıkların hızla artacağını belirten Ökten, "Önümüzdeki 10 gün beklenen toplam yağış. Yok! Hiç yağış yok. Doğu Karadeniz'de sadece 2 damla yağış var." uyarısında bulundu.

b2.jpg

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU TAHMİNİ

13 TEMMUZ 2023 PERŞEMBE GÜNÜ

h1.png

14 TEMMUZ 2023 CUMA GÜNÜ

h2-001.png

15 TEMMUZ 2023 CUMARTESİ GÜNÜ

h3.png

16 TEMMUZ 2023 PAZAR GÜNÜ

h4.png

17 TEMMUZ 2023 PAZARTESİ GÜNÜ

h5.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN