Renault’tan Mayıs ayı fırsatı! O model elektrikli araçta 300.000 TL destek! Son 8 gün

Renault’tan Mayıs ayı fırsatı! O model elektrikli araçta 300.000 TL destek! Son 8 gün

Mayıs ayının bitmesine kısa bir süre kala araç kampanyaları da araştırılmaya devam ediyor. Mayıs ayı kampanyası ile dikkat çeken Renault, o araç modelinde 300.000 TL finansman desteği sağlanacağını duyurdu. İşte Renault kampanya detayları…

Mayıs ayı kampanyası ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan Renault düşük faizli kredi imkanı sunuyor. İndirimli binek tipi ve ticari araçlarda geçerli olmak üzere finansman desteği sağlanacağı belirtti. Renault, Zoe-Tech %100 elektrikli otomobili 386 kilometreye kadar menzil alma fırsatı sağlıyor. Modern tasarımı ile dikkat çeken Renault Zoe-Tech, dinamik donanımı ile bir araya geldiğinde kusursuz bir model olarak görülmektedir. Çevreye duyarlı %100 elektrikli modeli için yakıt tasarrufu talebinde bulunan müşteriler kampanya döneminde kaçırılmayacak fırsatlar ile karşı karşıya kalıyor.


KUSURSUZ BİR KULLANIM SAĞLIYOR

Renault Zoe-Tech şehir içinde trafik sürüsünü kolaylaştıran özel frenleme sistemine sahiptir. Bunun yanı sıra kör nokta uyarı sistemi ve şerit takip sistemi sunan Renault Zoe-Tech, sürüş yardım sistemleri ile birlikte güvenliği de en üst düzeye çıkarmaktadır. Konforun yanı sıra sürüş sırasında güvenlik fırsatı sağlayan Renault, finansman desteği ile birlikte Mayıs ayının da gözdesi oldu.
renault-zoe.jpg

300 BİN TL KREDİ DESTEĞİ

Renault Zoe-Tech model araç almak isteyen vatandaşlar için 300.000 TL'lik kredi desteği sağlanıyor. Renault tarafından yapılan açıklama kapsamında finansman desteğinin Zoe modelinin tüm versiyonlarında geçerli olacağı belirtildi. Satın alma sürecinde kullanılabilecek kampanya ile birlikte 300 bin TL kredi tutarını 24 ay vade seçeneği ve esnek Kredi ödeme imkanından yararlanarak ödeyebilirsiniz. Kampanya kapsamında %3,24 faiz oranı ile aylık 19.77 TL'lik ödemeler ile araç sahibi olabilirsiniz. Bu kampanyanın farklı kampanyalar ile birleştirilemeyeceğinin altını çizen Renault, bu model araç için faiz oranı ve maliyetlerin kredi tutarı ve vade oranı ile değiştirilebileceğini aktardı.

renault-zoe-1.jpg
Mayıs ayı içerisinde geçerli olacak Renault Zoe-Tech, araç fiyatı ise en çok araştırılanlar arasında yer alıyor. Otomatik, elektrikli ve intense versiyonu ile ön plana Renault Zoe-Tech İntense R135 978.900 TL'den satışa sunuluyor.


TÜM MODELLERİNDE GEÇERLİ

Renault Zoe-Tech araç modelini satın almak isteyen müşteriler için yetkili satış bayileri ile iletişime geçebilirsiniz. Renault’un Mayıs ayı boyunca sunduğu bir diğer kampanya ise tüm Renault modellerinde geçerli olacak 400 bin TL'ye 36 ay vade finansman desteği olarak karşımıza çıkıyor. 800.000 TL altındaki araçlarda %50'ye kadar kredilendirme imkanı sunan Renault stoklarla sınırlı kampanyanın 31 Mayıs'a kadar geçerli olduğunu duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN