MetroPoLL'den "Millet İttifakı adayını ne zaman açıklamalı?" anketi

MetroPoLL'den "Millet İttifakı adayını ne zaman açıklamalı?" anketi

MetroPOLL araştırma şirketi, düzenlediği ankette katılımcılara "Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklamalı?" diye sordu. Ankette, katılımcıların yüzde 48,3'ü "Hemen açıklanmalı" yanıtını verirken, yüzde 40'ı "Seçim süreci başladığında" yanıtını verdi. Ankete katılanların partilere göre dağılımında AK Parti ve MHP'lilerin yüzde 60'la "Millet ittifakı adayını hemen açıklamalı" dediği görüldü.

MetroPOLL araştırma şirketi 2022'nin aralık ayında cumhurbaşkanı adaylığı konusuna ilişkin bir anket düzenledi. Ankette "Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayını ne zaman açıklamalı?" diye soruldu. Katılımcıların yüzde 48,3'ü "hemen açıklamalı" yanıtını verdi.

Şirketin yöneticisi Özer Sencar, anket sonuçlarını sosyal medya hesabından paylaşarak, "Seçmen çoğunluğu muhalefet adayının hemen açıklanmasını istiyor." mesajını aktardı.

Ankete göre, katılımcıların yüzde 48,3'ü "Hemen açıklanmalı" yanıtını verirken, yüzde 40'ı "Seçim süreci başladığında" şeklinde cevap verdi. "Fikrim yok" diyenlerin oranı ise yüzde 11,7 olarak açıklandı.

Ankete katılanların parti dağılımında ise AK Parti ve MHP'lilerin yüzde 60'la "Millet ittifakı adayını hemen açıklamalı" yanıtını verdiği görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN