Sigara içenleri isyan ettirecek zam haberi! Tiryakiler bu fiyatlardan sonra şok olacak… Hele ki bu markaları içenler…

Sigara içenleri isyan ettirecek zam haberi! Tiryakiler bu fiyatlardan sonra şok olacak… Hele ki bu markaları içenler…

Son zamanlarda en çok zam alan ürünler arasında olan sigaralara yeni zam geleceği iddia edildi. Sigara içenler bu fiyatları duyunca isyan edecek! Hele ki o markaları içiyorsanız yandınız…

Son olarak temmuz ayında zamlanan sigara fiyatlarına yeni bir zam geleceği konuşuluyor. Son zamlardan sonra 50 liraya kadar çıkan sigara fiyatlarına yeni fiyatlandırma kapıda. Türkiye Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, pazartesi itibari ile yeni fiyatların gelme ihtimali olduğunu söyledi.

sigara.jpg

O MARKALARI İÇENLER YANDI

Beklentilere göre JTI, BAT ve Philip Morris marka sigara içenler pazartesiden sonra yeni fiyatlarla karşılaşabilir. Sigaraya zam geleceğine ilişkin resmi bir açıklama henüz yapılmasa da iddialara göre 9 liraya kadar zam gelmesi bekleniyor. Bu zamlarla beraber sigara fiyatları ateş pahası olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN