Kılıçdaroğlu 'Gençler size sözüm var istediğiniz gibi tweet atın' diyerek seslendi: Size özgürlüğünüzü vereceğim

Kılıçdaroğlu 'Gençler size sözüm var istediğiniz gibi tweet atın' diyerek seslendi: Size özgürlüğünüzü vereceğim

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu seçimin kaderini gençlerin ve kadınların değiştireceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, gençlerin özgürlüğünün iktidar tarafından engellendiğini kaydederek "Gençler size sözüm var istediğiniz gibi tweet atın. Size özgürlüğü vereceğim" dedi.

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu Kütahya mitinginde vatandaşlara seslendi. Burada kadınların ve gençlerin seçimin belirleyicisi olacağına vurgu yapan Kılıçdaroğlu, "Seçimin kaderini gençler ve kadınlar değiştirecek. Gençler size sözüm var istediğiniz gibi tweet atın. Size özgürlüğü vereceğim. Sandığa giderken bayram havasında gidin. Bayram havası içinde oyunuzu kullanın" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Alın terinden yana değişime hazır mıyız? Gençlerin hakkını hukukunu korumaya hazır mıyız? Siz hazırsanız Bay Kemal de hazır.

'TOPLU İĞNE UCU KADAR BİR ŞEY BULAMADILAR'

Bir, kesinlikle KPSS'de mülakat bitecek. İki köy okullarını açacağız, 100 bin atama yapacağız. Sosyal güvenlik primini devlet ödeyecek. Dolayısıyla hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir düzeni getireceğiz.

Emeklilere de sözüm var. Bayramda asgari ücret kadar verin dedim. Allah nasip eder sizlerin oylarıyla cumhurbaşkanlığına oturduğumda 15 bin liralık bayram ikramiyesini hesaplarında görecek.

Şimdi diyorlar ki parayı nereden bulacaksın? 27 buçuk yıl devlette hizmet ettim. Bütün bürokratik hayatımı araştırdılar, toplu iğne ucu kadar bir şey bulamadılar. Çünkü Bay Kemal kul hakkı yemez.

Yiye yiye doymadılar. Soyulan bir devlet değil, kendi vatandaşına hizmet eden bir devlet istiyoruz. Sosyal devlet olsun diyoruz. Beşli çetelere hizmet eden bir devlet değil. Sen beşli çeteler için çalışyorsun Bay Kemal vatandaş için çalışıyor.

'MUTFAĞIMI BİLİYORSUNUZ...'

Adaletin olmadığı bir toplumda huzur olmaz. Adalet sadece mahkeme salonlarında değil, çalışan üreten herkes kazanacak.

Gençler sizin için çalışacağım. Ben mütevazi Çankaya'ya gideceğim ve orada oturacağım. Ben onlar gibi değilim ben sizler gibiyim. Benim mutfağımı da biliyorsunuz, mütevazı bir evdeyim.

Sizin gibi yaşadığımız zaman vatandaşın derdine çare üretebiliriz.

'YİĞİT ADAM TAŞ ATMAZ'

Taş atanlar korkularından atıyorlar. Yiğit adam taş atmaz. Yiğit adam gelir çıkar karşıma, dünya kadar televizyon var. Çıkar tartışırız. Cesaret ister. Bay Kemal'in önüne çıkmak için kul hakkı yememek lazım, yolsuzluk yapmamak lazım.

Size rakam vereyim, asgari ücret 8 bin 500 milyonlarca kişi açlık sınırının altında para kazanıyor. Türkiye'nin kaynakları birilerine peşkeş çekiliyor.

'Kemalim çalmaz' diyor, böyle bir şey yöremizde töremizde yok zaten.

'BEŞLİ ÇETELER BENİ SEVMEZ'

Seçimin kaderini gençler ve kadınlar değiştirecek. Gençler size sözüm var istediğiniz gibi tweet atın. Size özgürlüğü vereceğim.

Sandığa giderken bayram havasında gidin. Bayram havası içinde oyunuzu kullanın.

Kul hakkı yemem kul hakkı yedirmem. Onlar böyle bir şey söylüyor mu?

Siyasete girip de zenginleşenler bilin ki malı götürüyorlardır. Nereye götürürse götürsünler Bay Kemal getirecek.

Beşli çeteler beni sevmezler, türlü iftiralar atarlar. Ben o 418 milyar doları son sentine kadar geri alacağım ve bu millete vereceğim. Hayatımda soğanın bu kadar pahalı olacağını hiç düşünmemiştim. Böyle bir devlet, böyle bir ekonomi anlayışı var mı? Ama yeni bir Türkiye'yi gençler ve kadınlarla birlikte inşaa edeceğiz

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN