Ülke geneli için resmen alarm verildi! İstanbul’dan girecek tüm ülkeyi etkisi altına alacak… Beklenen an geldi çattı

Ülke geneli için resmen alarm verildi! İstanbul’dan girecek tüm ülkeyi etkisi altına alacak… Beklenen an geldi çattı

Tüm ülke için resmen alarm verildi! İstanbul’dan başlayıp bütün şehirlerde etkisini gösterecek… Uzun zamandır beklenen o an geldi. Uzman isim tek tek açıkladı. Sonunda kavuşuyoruz! İşte konuya ilişkin detaylar…

Oldukça kurak bir yaz mevsimini geride bırakırken Eylül ayının sonuna gelinmesine rağmen hala beklenen yağışlar gelmedi. Uzman isimler sık sık yağışların tarihini verse de milyonlarca insan dört gözle yağmuru ve barajların dolmasını bekliyor. Lakin beklenen an sonunda geldi. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten duyurdu! İşte konuya ilişkin detaylar…

TÜRKİYE’NİN TAMAMI DİYEREK DUYURDU

Bu yıl son zamanların en sıcak yaz mevsimini yaşadık. İlk önce El Nino ardından da Eyyam-ı Bahur sıcak hava dalgaları ülke genelinde aşırı sıcaklara yol açtı. Kuraklıktan bunalan vatandaşlar ise dört gözle sonbahar yağmurlarını bekliyor.

4.jpg

Sosyal medya hesabından sık sık hava durumuna ilişkin bilgilendirme yapan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten ise müjdeli haber yine sosyal medya hesabından duyurdu. Uzman isim, “İstanbul ve Türkiye’nin tamamı Perşembe itibari ile yağmurlara kavuşacak” dedi.

YAĞMUR DAMLALARINA KAVUŞUYORUZ

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Hazır mıyız Türkiye? Yağışlar başlıyor. İstanbul ve Türkiye'nin tamamı Yarından itibaren yağmur damlalarına kavuşuyor.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN