Uzun zamandır ekranlardan uzaktaydı! Yakışıklı oyuncunun yeni dizisi belli oldu… Hayranları bu habere çok sevinecek…

Uzun zamandır ekranlardan uzaktaydı! Yakışıklı oyuncunun yeni dizisi belli oldu… Hayranları bu habere çok sevinecek…

En son 2017 senesinde İçeride dizisi ile televizyonda izlediğimiz yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, uzun zamandır dijital işler yapıyordu. Televizyondan uzak duran oyuncunun ilgisini ise bu yapım çekti. Birsen Altuntaş duyurdu! Çağatay Ulusoy o dizi ile geri dönüyor…

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, yıllardır televizyon ekranlarında uzak dururken yeni bir proje ile tekrar ekranlara dönmeye hazırlanıyor! Uzun zamandır sadece dijital işler yapan başarılı oyuncunun televizyon işleri son zamanda pek ilgisini çekmiyordu. Ama bu yapım başarılı oyuncunun ilgisini çekmiş gibi duruyor. Ulusoy’un yeni dizisi merak edilirken canlandıracağı karakter gündem oldu… İşte Çağatay Ulusoy’un yeni dizisine ilişkin detaylar…

cagatay2.jpg

6 SENE SONRA YENİDEN EKRANLARDA

Uzun zamandır dijital işler yapan Çağatay Ulusoy, son olarak Netflix’te yayınlanan Terzi dizisi ile izleyici karşısına çıktı. Bir süredir sadece dijitale iş yapan oyuncu 6 yıllık aranın ardından yeni bir dizi ile geri dönecek.

cagatay.jpg

Kağıttan Hayatlar, Yeşilçam ve Terzi adlı yapımlarla BluTV ve Netflix'te gördüğümüz Ulusoy, Birsen Altuntaş’ın haberine göre televizyona dönmek için hazırlık yapıyor. İddialara göre Ay Yapım ile anlaşma yapan popüler oyuncu FOX TV’de izleyici karşısına çıkacak Gaddar dizisinin başrolünde olacak.

GADDAR DİZİSİNİN KONUSU NE?

Ulusoy’un dizide Levent isimli karaktere hayat vermesi bekleniyor. Levent, sevdiği kadını ve ailesini bırakarak askere giden, döndüğünde ise beklemediği olaylarla karşılaşarak gaddar birine dönüşüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN