Afra Saraçoğlu'na ayrılık ağır geldi! Sete o halde gelince herkes gerçeği anladı! Meğer Mert Yazıcıoğlu ile...

Afra Saraçoğlu'na ayrılık ağır geldi! Sete o halde gelince herkes gerçeği anladı! Meğer Mert Yazıcıoğlu ile...

Meslektaşı Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrılmasının ardından adından söz ettiren güzel oyuncu Afra Saraçoğlu, önceki gün bornozla sete giderken görüntülenmesi olay yarattı. İşte detaylar…

Oyuncu Mert Yazıcıoğlu (29) ve Afra Saraçoğlu'nun (25) dört yıllık birlikteliği geçtiğimiz günlerde sona erdi. Ayrılık sebebi, güzel oyuncunun yalıçapkını filminde rol aldığı Mert Ramazan Demir ile yakınlaşmasıydı. Bir diğer iddia da, Yazıcıoğlu'nun Deniz Can Aktaş ile ilişkisini bitiren 'Darmaduman' dizisindeki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile yeni bir aşk ilişkisi yaşamaya başlamasıydı.

afra saraçoğlu

Magazine bomba gibi düşen bu açıklamaların ardından ilk açıklama Afra Saraçoğlu'ndan geldi. Ünlü bir isim sosyal medyada şu yazıyı yayınladı:

"Birkaç gündür basında hakkımızda çıkan haberler kesinlikle gerçeği yansıtmamaktadır. Mert ile dört yıl süren çok mutlu bir ilişki yaşadık. Ancak sürdürdüğümüz ilişkimizi, aldığımız ortak bir karar ile sevgi ve saygı çerçevesinde sonlandırma kararı aldık. Dostluğumuzun devam ettiğini belirtmekle beraber bu kararımızda hiçbir üçüncü kişinin dahili bulunmadığını bilmenizi isteriz. Geçirdiğimiz bu hassas süreçte hiç kimseyi zan altında bırakmadan özel hayatımızın mahremiyetine hassasiyet göstermenizi rica ediyoruz. Sevgiyle kalın."

Mert Yazıcıoğlu da 'üçüncü kişi' vurgusu yapılan o açıklamayı kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

'MERT YAZICIOĞLU ROL ARKADAŞIM'

Darmaduman dizisinin yakışıklı oyuncusu ile aynı seti paylaşan ve dostluklarının aşka dönüştüğü konuşulan Hafsanur Sancaktutan, şu mesajı yazdı:

"Hakkımda çıkan magazin haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Mert Yazıcıoğlu benim rol arkadaşımdır. Sette de, dışında da görüşmekten mutlu olduğum biridir. Yılın son günü bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm. Yeni yılda herkese güzellikler diliyorum."

GÖRÜNTÜ ALINMASINI ENGELLEMEYE ÇALIŞTILAR

Son zamanlar da özel hayatıyla gündem olan Afra Saraçoğlu, Harbiye setine giderken objektiflere yansıdı. Saraçoğlu'nun özel karavanındaki hazırlıkların ardından sokakta bornozla görüntülenmesiyle set ekibi alarma geçti.

Kendisine eşlik eden görevlilerin görüntü alınmasını engellemeye çalıştığı oyuncu, hızlı adımlarla yakındaki bir binaya girerken; bu sırada basın mensupları ile set çalışanları arasında gerginlik yaşandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN