Alişan'dan Fenerbahçe'nin galibiyetinin ardından duygusal paylaşım

Alişan'dan Fenerbahçe'nin galibiyetinin ardından duygusal paylaşım

Türkücü Alişan, dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe- derbisinin ardından sosyal medyadan duygusal bir paylaşım yaptı. Geçtiğimiz temmuz ayında hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş'la tribünde çekilen bir videosunu paylaşan Alişan, 'Göremedin sen ama eminim mutlusundur' notunu düştü.

Dün akşam oynanan Galatasaray – Fenerbahçe derbisinin kazananı 2-1 skorla Fenerbahçe oldu. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Alişan, maç sonrası Instagram hesabından duygusal bir paylaşım bulundu.

'GÖREMEDİN AMA EMİNİM Kİ MUTLUSUNDUR'

Temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs sebebiyle kaybeden Alişan, kardeşiyle tribünde beraber maç izledikleri bir videoyu paylaştı. Alişan, paylaşımına 'Göremedin sen ama eminim bugün çok mutlusundur' sözlerini ekledi. Ünlü şarkıcının paylaşımı kısa sürede çok fazla beğeni ve yorum aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN