Ay sonunu getiremeyenlerin cebi ferahlayacak! Bakanlıktan 2500 TL destek ödemesi yüzleri güldürdü: Kombileri fulleyin!

Ay sonunu getiremeyenlerin cebi ferahlayacak! Bakanlıktan 2500 TL destek ödemesi yüzleri güldürdü: Kombileri fulleyin!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yeni bir sosyal yardım ödemesi yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

Ay sonunu getiremeyenlerin cebi ferahlayacak! Bakanlıktan 2500 TL destek ödemesi yüzleri güldürdü: Kombileri fulleyin! Sosyal yardım ödemelerinin sonu gelmiyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yeni bir sosyal yardım ödemesi yapılacağını duyurdu. İşte detaylar...

para

DOĞALGAZ YARDIM ÖDEMESİ 

Yeni yıl ile birlikte sosyal yardım ödemelerini artıran devletten peş peşe sosyal yardım ödeme haberleri gelmeye başladı. Şimdi de dar gelirli vatandaşlara 2500 TL ödeme yapılacak.

Verilecek bu yardım doğalgaz yardım desteği olarak geçecek. Doğalgaz yardımından ihtiyaç sahibi aileler yararlanacak. En düşük 900 TL, en yüksek 2500 TL olan doğalgaz yardım parası vatandaşın maddi durumuna göre verilecek. Faturaları ödemekte zorluk çeken, ekonomik sıkıntı yaşayan, kazancı düşük olan ailelere verilecek bu ödemelere başvurular e devlet üzerinden yapılabilecek. e-devlet sistemi üzerinden başvurular yapılabileceği gibi bulunduğunuz ildeki Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kurulu'na giderek de başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Başvurunuzun kabul edilebilmesi için eve girecek maaşın ve kişi başına düşen sosyal gelirin asgari üçretin dörtte birinden az olması gerekir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN