Bergüzar Korel isyan etti: Bu emlakçıyı bulacağım!

Bergüzar Korel isyan etti: Bu emlakçıyı bulacağım!

Kahramanmaraş depremlerinden sonra çok sayıda depremzedeye ev bulmak ve yardımlar ulaştırmak için çalışan Bergüzar Korel, Konya'da gördüğü bir duruma sessiz kalamadı. "Bu vicdansızlıktır" diyerek duruma isyan eden Korel "Bu emlakçıyı bulacağım" dedi.

Depremin ardından çok sayıda afetzedeye yardım ulaşması için gönüllü çalışan ve yaralarını sarmak için elinden geleni yapan ünlülerden biri de Bergüzar Korel'di.

kpk333-jgvx-jpg.webp

Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Konya'daki bir eve 4000 TL kira istenmesine isyan etti.

b7-qspf-jpg.webp

Evin durumunu gösteren Korel, "Bu berbat yere 4000 TL kira, 4000 TL depozito istemek vicdansızlıktır. Konya'da acil temiz bir ev arayışındayız." dedi.

b4-4erp-jpg.webp

Oyuncu, daha sonraki paylaşımına şu notu düştü:

"Bu berbat yere 4 bin TL kira + 4 bin TL depozito alıp aileyi yapayalnız bırakan ve çocukları tek bir minder üzerinde bomboş eve koyan emlakçıyı bulacağım. Bu aileye ve yavrularımıza öyle güzel bir ev yapacağız ki... Bu korkunç günleri unutturacağız sizlere benim güzellerim."

b5-1eqe-jpg.webp

Binbir Gece, Vatanım Sensin gibi dizilerle tanınan ve sevilen oyuncu afetin ilk gününden beri yardım çalışmalarında bulunuyor.

b2-mjk3-jpg.webp

Özellikle depremzede ailelerin barınak ve temel ihtiyaçları için paylaşımlar yapan Korel, depremden önce de çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunuyordu.

berguzar-korelden-mujdeli-645-2-41.webp

Üç çocuk annesi olan sanatçının özellikle çocuklarla ilgili konularda çok hassas olduğu biliniyor.



Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN