Bu numaraya mesaj atın, marketten 150 TL kazanın! Cüzdanında bu karttan olanın alışverişi bedavaya gelecek!

Bu numaraya mesaj atın, marketten 150 TL kazanın! Cüzdanında bu karttan olanın alışverişi bedavaya gelecek!

World yeni market kampanyasını açıkladı. Kampanya üzerinden marketlerden yapılacak 300 TL ve üzerindeki ilk harcamanın ardından her işleme 15 TL olcak şekilde toplam 150 TL world puan verilecek. İşte, yeni World kampanyasının detayları...

World yeni market kampanyası kapsamında, 1-32 Ocak tarihleri arasında marketlerden yapılacak 300 TL ve üzerindeki ilk harcamanın ardından her işlem için 15 TL olacak şekilde toplam 150 TL world puan hediye edilecek. Kampanyaya ek olarak 300 TL işlem world pay ile yapılan işlemler için de 10 TL olacak şekilde fazladan 100 TL kazanma şansı da bulunuyor.

KAMPANYA HANGİ SEKTÖRLERDE GEÇERLİ?

Yapı Kredi World Üye İşyerlerindeki fiziki ve sanal Yapı Kredi Poslar ile yapılacak gıda marketi, kasap, manav ve şarküteri alışverişleri kampanya dahilindedir.

KAMPANYAYA NASIL KATILINIR?

Kampanyaya SMS ya da World Mobil uygulamasından katılım sağlanacaktır.

HANGİ HARCAMALAR KAMPANYAYA DAHİLDİR?

Aynı gün aynı iş yerinden tek seferde yapılacak 300 Tl ve üzerindeki harcamaların birincisi kampanya dahilindedir. Kampanyaya Yapı Kredi bireysel kartlar ile bireysel TLCard'lar, Vakıfbank ile Albaraka Worldcard'lar dahil olurken, Anadolubank Worldcard'lar kampanya kapsamında yer almamaktadır. Aynı zamanda nakit çekim, iade ve puan kullanım işlemleri de kampanya dahilinde yer almamaktadır.

Peşin ve taksitlendirme yapılan harcamalar ile mail order ve dijital kart ile yapılan harcamalar da kampanya kapsamında yer almıyor. Kampanyadan ek kartlarla yapılan harcamalardan puan kazanılacaktır. Puan yüklemeleri asıl karta yapılmakta.

 world kampanya

PARALAR NE ZAMAN YÜKLENECEK?

Kampanyadan elde edilen puanlar 7 Şubat 2023'te yüklenecektir. Puanlardaki son kullanım tarihi 7 Mart 2023 olurken, kullanılmayan puanların iadesi 8 Mart 2023'te yapılacaktır.

Bireysel kredi kartlarından kampanyaya katıldığınızda kampanyadan elde edilen Worldpuanlar açık statülü Yapı Kredi bireysel kredi kartı veya TLCard ile minimum bir tane kullanıma açık Yapı Kredi bireysel kredi kartı veya TLCard olması halinde yüklenebilecektir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN