Çağatay Ulusoy'dan yeni proje! Sürpriz karar: 6 yıllık aranın ardından ilk kez...

Çağatay Ulusoy'dan yeni proje! Sürpriz karar: 6 yıllık aranın ardından ilk kez...

Son olarak 2017 yılında SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'İçerde' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, 6 yıllık aranın ardından sürpriz bir anlaşmaya imza atarak televizyona geri dönme kararı aldı.

Son olarak yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın üstlendiği, Ay Yapım imzalı, 'İçerde' adlı dizi ile televizyon dizisinde başrol oynayan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, sürpriz bir anlaşmaya imza atarak televizyona geri dönme kararı aldı.

Son olarak ABD merkezli online dizi ve film platformunda izleyiciyle buluşan 'Terzi' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu, televizyon projeleri için çok sayıda teklif alırken nihai kararını verdi. Ünlü oyuncu, 2017 yapımı 'İçerde' dizisinde beraber çalıştığı Ay Yapım ile anlaşma imzaladı ev televizyon dünyasına geri döndü.

Bir süredir ekranlardan uzak olan Çağatay Ulusoy'un 'Gaddar' adlı dizide rol alacağı ileri sürüldü. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, 'Çukur' ve 'Üç Kuruş'u çeken Sinan Öztürk’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Hürer Ebeoğlu yazdı.

Söz konusu dizinin sevdiği kadını ve ailesini geride bırakıp askere giden Levent'in dönüşte hiç beklemediği olayların içinde kendisini bulup adeta bir gaddara dönüşmesini ele alacağı belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN