Dışarıda çay kahve keyfi yapanlar bu kampanyaya çok sevinecek! Dünyaca ünlü şirket herkese ücretsiz kahve dağıtacak

Dışarıda  çay kahve keyfi yapanlar bu kampanyaya çok sevinecek! Dünyaca ünlü şirket herkese ücretsiz kahve dağıtacak

Kahve keyfi yapmak isteyen vatandaşları sevinçten havalara uçuracak o kampanya geldi. Hem Türkiye'de hem de dünyada birçok şubesi bulunan o zincir market kampanya detaylarını paylaştı. İşte merak edilen o kampanyanın detayları…

Kahve keyfinin tadına varmak isteyenlere yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. Zincir şirketler tarafından yapılan açıklamalar yakından takip edilirken o kampanyalara bir yenisi eklendi. Çay ve kahve içen kişileri sevindirecek yeni uygulama herkesin gözdesi olacak. O şartı sağlayan herkes ücretsiz kahve keyfinin tadını çıkaracak. İşte merak edilen o kampanyanın detayları…

ÜCRETSİZ KAHVE KEYFİNİN TADINI ÇIKARABİLİRSİNİZ

Hem Türkiye'de hem de dünyada en çok tercih edilen zincir şirket Starbucks yeni kampanyası ile tüm dikkatleri üzerinde topladı. Mobil uygulama üzerinden katılım sağlanacak kampanyanın detayları tek tek açıklandı. Şirket tarafından yapılan açıklama kapsamında yer alan detaylar şu şekildedir:

sturbucks.jpg

"Artık “Arkadaşını Davet Et” özelliğini kullanarak Arkadaşlarınızı uygulamaya davet edebilirsiniz. Ana sayfa üzerinde yer alan ayarlar kısmından “Arkadaşını Davet Et” seçeneğine tıklayarak ilk bakiye yüklemesini yapan her arkadaş için 5 yıldız kazanma imkanı sunuluyor. 100 arkadaşını davet ederek ilk bakiye yüklemesini yaptıran kişiler 500 yıldızın sahibi olabilir.

Kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin davet gönderdiği misafirin ilk bakiyesini yüklemiş olması gerekmektedir.
Kampanya kapsamında Starbucks® Mobil Uygulaması’na üye olmayan kullanıcılara davet gönderilebilir.

starbucks-1.jpg

Starbucks Mobil Uygulaması uygulaması için kullanıcı tarafından yalnızca bir kez kod oluşturulabiliyor. Oluşturulan ve paylaşılan kod en fazla 100 kullanıcı tarafından kullanılabilmektedir.

Kod ile uygulamaya davet edilen kullanıcı ise Starbucks Mobile uygulamasını indirerek Starbucks kartını ekleyip en az 75 TL'lik bakiye yükleyerek davet gönderen kişiye 5 yıldız kazandırabilir.

starbucks-amblem.jpg


Bu kapsamda davet gönderen kişinin kazandığı yıldızlar ise 24 saat içerisinde hesaba yansıtılır. Kazanılan yıldızlar 30 gün geçerli olmaktadır.

Kampanya kapsamında misafirin kodu kaç kişiye gönderdiğinden bağımsız olarak en fazla 100 kişiye kadar üyelik sağlanıyor. Üyelikler ile birlikte en fazla kazanılan yıldız sayısı ise 500 olarak açıklandı.

starbucks-icecek.jpg

Uygulamaya davet edilen kullanıcılığın ilk bakiye yüklemesinin ardından ise 15 yıldız kazanılır. Hoş geldin yıldızları ise 24 saat içerisinde hesaplara yansıtılmaktadır. Hesaplara yüklenilen yıldızlar ise yüklendiği gün itibariyle 2 yıl geçerli olmaktadır.
Starbucks Türkiye kampanya tarihleri ve koşullarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.
Starbucks tarafından sunulan kampanya kapsamında davet kampanyası ile bakiye yüklemesi yapan kişiler puanları toplayarak ücretsiz kahvelerin tadını çıkarabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN