Esra Ezmeci'de iğrenç kaynana-damat itirafı! Sarhoşken bakın ne yapmışlar?

Esra Ezmeci'de iğrenç kaynana-damat itirafı! Sarhoşken bakın ne yapmışlar?

Psikolog Esra Ezmeci gelen kaynana itirafı duyanları şaşkına çevirdi. Bir erke tarafından gelen iğrenç itiraf sonrasında Esra Ezmeci'den de şaşırtan bir yanıt geldi. Bakın alkollü iken kayınvalidesiyle ne yaşamış?

Cinsel içerikli itiraflar alan Esra Ezmeci, yine paylaşımlarıyla herkesi şaşırttı. Bir erkek tarafından aldığı kayınvalide itirafını duyan "Bu nasıl rezalet" yorumları yaptı.

ezmeci.jpg

KAYINVALİDE İLE İĞRENÇ İLİŞKİ

Esra Ezmeci'ye kayınvalidesiyle ilişki itirafında bulunan işi, "Kayınvalidemle alkollü iken beraber olduk. Şimdi istemiyorum ama peşimi bırakmıyor" mesajını attı.

kaynanam.jpg

"EŞİNİZE SÖYLEYİN"

Ezmeci ise bu iğrenç itiraf karşısında, "Baştan böyle bir duruma girmeniz çok yanlış olmuş. Bu durumu asla istemediğini konuşun. Hiç anlatamadığınız durumunda eşinize söyleyin" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN