Görsel zeka testi! Resimdeki gizli kadını bulanların IQ seviyesi en az 140 çıkıyor! Yapabilir misin?

Görsel zeka testi! Resimdeki gizli kadını bulanların IQ seviyesi en az 140 çıkıyor! Yapabilir misin?

Ara ve bul meydan okuması, dikkat seviyenizi test etmek için popüler bir aktivitedir. Yeterince dikkatli misin? O zaman 5 saniye içinde gizli kadını bulun.

Ara ve bul bulmacası, bir resimde gizli bir şey bulma öncülüne dayanır. Bu bulmacaları çözmek, beyin için mükemmel bir egzersiz sağlayan keskin bir odaklanma ve konsantrasyon gerektirir.

Bu aktivite harika bir stres atıcıdır ve gözlem becerilerini geliştirmede son derece faydalıdır. Bu tür arama ve bulma bulmacalarının düzenli olarak uygulanması, çocuklarda bilişsel gelişimi artırabilir ve yetişkinlerde bilişsel gerilemeyi önleyebilir. Ne kadar dikkatli olduğunuzu test etmeye hazır mısınız? O zaman başlayalım.

2.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KADINI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, yatakta huzur içinde uyuyan yaşlı bir adamı gösteriyor. Ama doğru tespit ettiniz mi yoksa bir şeyi mi kaçırıyorsunuz? Başlıktan da anlaşılacağı gibi resimde gizli bir kadın var ve 5 saniyede gizli kadını bulmanız gerekiyor.

Mükemmel gözlem becerisine sahip kişiler, gizli kadını zaman sınırı içinde tespit edebilecektir. Resme dikkatlice bakın ve bir kadına benzeyen herhangi bir şey görüp göremeyeceğinizi görün.

İkileminizi anlıyoruz, yukarıda paylaşılan görüntü yaşlı bir adama ait olduğundan, dünyanın neresinde içinde gizli bir kadın olduğunu düşünüyor olabilirsiniz?

RESİMDEKİ GİZLİ KADINI BULDUN MU?

Bu meydan okumanın güzelliği burada ve kadını bir kez gördüğünüzde gözleriniz onu göremiyor. Gizli kadını 5 saniye içinde bulma görevi, dikkat seviyenizi test etmek için iyi bir yoldur. Ara ve bul bulmacalarına katılmanın en iyi yanı , katılımcılarda bilişsel gelişimi ve eleştirel düşünmeyi geliştirmesidir.

Katılımcıların çevrelerinden daha fazla haberdar olmalarına yardımcı olur ve aynı zamanda zihinsel bilinci artırır. Gizli kadını gördün mü?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız gizli kadını başarıyla tespit edebildi? Çoğunuzun şimdiye kadar onu görmüş olabileceğine inanıyoruz. Tebrikler. Son derece dikkatlisiniz ve ayrıntılar için harika bir gözünüz var. Bazılarınız hala gizli kadını arıyor olabilir. Aramayı durdurabilir ve aşağıdaki çözüme göz atabilirsiniz.

3.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN