Halkbank'tan emeklileri sevindirdi! Banka önünde kuyruklar oluştu! Halkbank'a giden 50.000 TL'yi cebine koyuyor

Halkbank'tan emeklileri sevindirdi! Banka önünde kuyruklar oluştu! Halkbank'a giden 50.000 TL'yi cebine koyuyor

Zorlu günler yaşarken nakit ihtiyacı olan vatandaşlar da bankaların kampanyalarını araştırmaya devam ediyor. İhtiyaç kredisi için başvuru yapmak isteyen vatandaşlara müjde Halkbank'tan geldi. Kampanyaya katılan müşterilere 36 ay vade seçeneği ile 50.000 TL’ye kadar kredi veriliyor. İşte Halkbank kampanya detayları…

2023 yılı ile birlikte bankaların kredi kampanyaları da devam ediyor. Şubat ayında yayınlanan güncel rakamlar ile yüzleri güldüren Halkbank 36 ay vade seçeneği ile 50.000 TL'ye kadar kredi verileceğini duyurdu. Nakit ihtiyacı olan binlerce vatandaş Halkbank önünde kuyruklar oluşturuyor. Halkbank, hızlı bir şekilde nakit ihtiyacının karşılanacağını belirtti. İşte Halkbank kampanya detayları…


TAMI TAMINA 50.000 TL KREDİ VERİLECEK


Birçok banka fark kampanyalar ile gündemde yer alırken Halkbank müşterilere ihtiyaç kredisi verileceğini duyurdu. Nakit ihtiyacı olan binlerce vatandaş ihtiyaç kredisi almak için Halkbank şubelerinin yolunu tutuyor. Emekli vatandaşların da yararlanabildiği kampanya kapsamında emekli maaşları üzerinden kredi verilebileceği belirtildi. Başvuru yapan emekliler 5 dakika içerisinde 50.000 TL'yi hesaplarında görebiliyor.

halkbank-promosyon.jpg

Nakit kredi ödemeleri için başvuruda bulunacak olan kişilerin emekli maaşlarını Halkbank üzerinden alması gerekmektedir. 36 ay vade seçeneği ile sunulan ihtiyaç kredisi kampanyası ile %1.94 faiz oranıyla 50.000 TL'ye kadar ödeme yapılıyor. Bunun yanı sıra banka tarafından belirlenen Kredi şartlarının da sağlanması gerekiyor. Şartları sağlayan emekli vatandaşların borç kapatma kredisinden de yararlanabileceğinin altı çizildi. İhtiyaç kredisi başvuruları için banka şubeleri, bankanın internet sitesi, mobil uygulama üzerinden 7/24 başvuru yapılabileceği aktarıldı.

HALKBANK ÖDEME KOŞULLARI NELERDİR?


İhtiyaç kredisi kapsamında aylık %1.94 faiz oranıyla 12, 24 ve 36 ay vade seçenekleri sunuluyor.
Kredi ödemeleri için sunulan seçenekler şu şekildedir:
Aylık eşit taksitli,
Artan taksitli,
Azalan taksitli,
3 ayda bir eşit taksitli,
Serbest ödemeli olarak yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN