Hem Bergüzar Korel hem Şahan Gökbakar'ın tepkisini çekti: Laikliği rakıya indirgeyenler!

Hem Bergüzar Korel hem Şahan Gökbakar'ın tepkisini çekti: Laikliği rakıya indirgeyenler!

Bir içki firmasının Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılına özel hazırlayıp sosyal medyada yayınladığı video tepki çekti. Tepki gösterenler arasında iki de ünlü isim vardı. Bergüzar Korel "Laikliği rakıya indirgeyen, barlarda sarhoş bir şekilde 10. Yıl Marşı söylemeyi vatanseverlik sayan ve tüm bu saçmalıkları da Cumhuriyet'e bağlayanlar..." derken, Şahan Gökbakar da "29 Ekim ve Cumhuriyet'in 100.yılı, sizin siyasi mesaj algılı rakı reklamınızın mezesi değildir" dedi.

Oyuncu Bergüzar Korel ve komedyen Şahan Gökbakar, bir içki firmasının Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100’üncü yılına özel hazırladığı ve sosyal medyada yayınladığı videoya tepki gösterdi.

"BARLARDA SARHOŞ ŞEKİLDE 10. YIL MARŞI SÖYLEYEN..."

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ve toplumsal meselelerde sesini yükselten ünlülerden biri olan Bergüzar Korel, son olarak da söz konusu içki reklamına tepki gösterdi.

Korel Instagram paylaşımında "Laikliği rakıya indirgeyen, barlarda sarhoş bir şekilde 10. Yıl Marşı söylemeyi vatanseverlik sayan ve tüm bu saçmalıkları da Cumhuriyet'e bağlayanlar... İki yüzlülüğünüze tahammül kalmadı artık" dedi.

İşte Bergüzar Korel'in paylaşımı:

berguzar-korel-raki.jpg

"29 EKİM SİZİN REKLAMINIZIN MEZESİ OLAMAZ"


Komedyen Şahan Gökbakar da, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile söz konusu videoyu sert bir dille eleştirdi.

Gökbakar, paylaşımında şunları kaydetti:

"Yeni Rakı Global, yaptığınız reklam videosunu ayıpladım! Özellikle 29 Ekim gibi bu ulusun en önemli milli gününü, hem de 100. yılında, bu kadar ucuz bir algı oyununa kalkan etmenizi kabul edemiyorum. Yiyorsa bir tarafınız 'Akp gittiği gün' diye yapaydınız kampanyanızı?! Yemedi mi?!

Sonra da biz 29 Ekim kastettik ha. Özgür yasamayı rakı içmekle kodlamanız da rahatsız edici de hadi o reklam kısmı diyelim. Ama iş Cumhuriyet'e gelince, orada duracaksınız. Bütün reklamı 'iktidarın gittiği gün' metaforu üzerine kurup, sonunda 29 Ekim deyince, işte orada çok ayıp ediyorsunuz...! 29 Ekim ve Cumhuriyet'in 100.yılı, sizin siyasi mesaj algılı rakı reklamınızın mezesi değildir. "

Gökbakar daha sonra tvitine bir de şöyle not düştü:

Yeni Rakı'nın sahibi İNGİLİZ içki devi DIAGEO şirketidir... Cumhuriyeti niye bu siyasi algı dolu reklamlarına meze yapamayacaklarını anlayın diye yazmak lazım."

İşte Şahan Gökbakar'ın paylaşımı:

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN