Herkes farklı olanı bulmakta zorlanıyor! Bu zeka bulmacalarında insanların sadece %1'i farklı olanı bulabiliyor!

Herkes farklı olanı bulmakta zorlanıyor! Bu zeka bulmacalarında insanların sadece %1'i farklı olanı bulabiliyor!

Farkı bul emoji bulmacalarını çok sevdiğinizi ve bu bulmacaları merakla beklediğinizi biliyoruz. Bu yüzden sizler için yeni bir emoji bulmacası paylaşıyoruz. Bakalım kimler kendisine verilen emojiler arasındaki farklı emojileri bulabilecek. Hadi başlayalım.

Zeka oyunları, beyninizi ve duyularınızı zorlamanın ve aynı zamanda çözerken son derece eğlenmenin harika bir yoludur. Araştırmalara göre zeka oyunlarını düzenli bir şekilde deneyimlemek, analitik ve eleştirel düşünme becerileriniz ile birlikte sorunları çözme yeteneklerinizi de geliştirdiğini, dolayısıyla sizi daha akıllı hale getirdiğini ortaya çıkarmıştır.

İşte şimdi olduğunuzdan daha akıllı olmanıza yardımcı olacak bir zeka oyunu resimli bulmaca ile karşınızdayız. Bu emoji bulmacası, gözlem becerilerinizi ve ne kadar detay odaklı olduğunuzu test edecek. Meydan okumaya hazır mısın? O zaman başlayalım.

1-006.jpg

EMOJİLER ARASINDA FARKLI OLANI BUL!

Eğlencemize üzgün surat emojileri ile başlıyoruz. Peki kimler bu görselde bulunan üzgün emojilerden farklı olanı bulabilir? Farklı olanı bulmak için 10 saniyeniz var.

Süreniz başladı ve acele edin. Zaman dolmadan üzgün emojiler arasında farklı olanın yerini tespit edin. Cevaplar bu yazının en alt kızmında yer alacaktır. Önceden kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun.

2-005.jpg

FARKLI BEBEK EMOJİSİ

Zeka bulmacalarına kolay bir soru ile devam ediyoruz. Peki kimler bu sevimli bebek emojileri arasında farklı olanı bulabilir? Emojiler arasında farklı olanı tespit etmek için 10 saniyeniz var! Belirtilen süre içerisinde farklı emojiyi bulun.

3-001.jpg

GÖZLÜKLÜ EMOJİ

Yine kolay bir soru ile karşınızdayız. Bu görseldeki diğerlerinden farklı olan emoji nerede? Onu bulun ve bu sayede gözlem becelerinizi test edin. Farklı emojiyi bulmak için süreniz 10 saniye.

4-001.jpg

ŞAŞIRAN EMOJİLER

Son olarak şaşıran farklı emojileri sizlerle paylaşıyoruz. Peki şaşıran bu emojilerden farklı olanı bulabilir misin? Bulmak için 10 saniye süreniz var! Zamanınız başladı.

Emojilerin hepsini bulmak kaç saniyeniz aldı? Yorumlar kısmında bizmle paylaşmayı unutmayın. Farklı olan emojilerin cevaplarını merak edenler ise aşağıya kaydırarak cevaplara ulaşabilir.

EMOJİ BULMACASI CEVAPLARI

Bu zeka testi emoji bulmacalarının hepsini başarılı bir şekilde tespit edenleri tebrik ediyoruz. Fakat cevapları bulamayanlar için çözümü aşağıda paylaşıyoruz. Bunun gibi bir çok zeka testi, optik illüzyon ve kişilik testi için bizi takip etmeye devam edin. İşte cevaplar.

5-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN