Herkes yasta Şeyma kayakta! Acun'un kızını da alet etti

Herkes yasta Şeyma kayakta! Acun'un kızını da alet etti

Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı paylaşımlarıyla büyük tepki topladı. Takipçileri tek tek takibi bıraktı. Yaşanan büyük felaket için herkes seferber olurken, Subaşı'nın kayak görüntüleri adeta sinirleri gerdi. Bakın on binlerce insanın öldüğü depremde o ne yaptı?

Her paylaşımı olay olan Şeyma Subaşı, depremde de kimseyi şaşırtmadı. Lüks hayata olan düşkünlüğü ile bilinen Subaşı, yasın olduğu ülkede adeta tatil pozlarıyla herkesi çılgına çevirdi. Takipçileri ise tek tek takibi bıraktı. Görenler "Rezil" yorumları yaptı.

seymameedo.jpg

ŞEYMA YİNE ŞAŞIRTMADI

Depremle ilgili kısa bir paylaşım yaptıktan sonra nişanlısı ile ünlü bir kayak merkezine tatile çıkan Subaşı takipçileri tarafından yaylım ateşine tutuldu.

meedo.jpg

MUTLULUK POZLARI VERDİ

Bugüne kadar hiçbir toplumsal olayda duyarlılık gösteremeyen genç fenomen sosyal medya hesabından mutluluk pozlarını paylaşınca takipçileri hızlı bir şekilde takipten çıkarak tepki gösterdi.

seymasubasi.jpg

TEK TEK TAKİPTEN ÇIKTILAR

Şeyma Subaşı gelen tepkilere aldırış etmeden paylaşımlar yapmaya devam etti. Çok sayıda takipçisi ise takibi bıraktı.

melisa.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN