İstenmeyen tüylere veda etmek bir nohut kadar uzağınızda! Kimsenin bilmediği güzellik sırrı: Bir daha çıkmıyor!

İstenmeyen tüylere veda etmek bir nohut kadar uzağınızda! Kimsenin bilmediği güzellik sırrı: Bir daha çıkmıyor!

Güzellik algısı kadınlarda en fazla öne çıkan duygudur.Bu güzellik algısının liste başında ise istenmeyen tüyler vardır. İşte sizlere harika bir çözüm sunuyoruz. istenmeyen tüylerinizden binlerce lira harcamadan kurtulmanız mümkün. İşte detaylar...

İstenmeyen kıl ve tüy sorununu çözmek için bir başka harika fikir daha nohut yardımıyla istenmeyen tüylerden kimyasallara para harcamadan kurtulabilirsiniz. Detaylar haberimizde...

banka

KADINLAR DİKKAT. ÇÖZÜMÜ BU KADAR BASİT: NOHUT. İSTENMEYEN TÜYLERE NOHUTLA ÇÖZÜM. BİR AVUÇ NOHUTLA İSTENMEYEN TÜYLERDEN KURTULMANIZ MÜMKÜN. RUS KADINLARIN SIRRI ORTAYA ÇIKTI

Yemek sofralarının vazgeçilmezi olan nohut, mutfağımızın vazgeçilmez malzemelerinden biridir. Ancak güzellik uzmanlarının paylaşmadığı bilgiler de var. Nohut sayesinde istenmeyen tüyler ve istenmeyen tüyler dökülür. Bu yazıda nohut kullanarak istenmeyen tüylerden nasıl kurtulacağınızı detaylı bir şekilde anlatacağız.

En sevilen yiyeceklerden biri olarak bilinen nohut, sağlığımıza büyük faydalar sağlıyor. Ancak nohudun kozmetik malzeme olarak kullanılması da mümkündür. İşte nohutla ilgili internette bulunmayan bazı bilgiler:

Günümüzde güzelliğine önem veren insanlar doğal yöntemler kullanmak istiyor.

İstenmeyen tüyler ve kıllar çoğu kadının sorunudur. İşte nohut kürü istenmeyen tüylere karşı etkili bir çözüm sunuyor. Kulağa garip gelse de, nohut Rusya'da istenmeyen tüylerle savaşmak için uzun süredir kullanılıyor. Nohut kürü çok basittir. Rus kadınlarının güzellik sırları: Nohut kürü

Nohut’un hem gıda hem de güzellik malzemesi olarak kullanıldığını biliyor muydunuz? Rus kadınlarının güzellik sırrı da nohutta. Bu sır ortaya çıktı. Nohut istenmeyen yüz ve vücut tüylerini gidermek için kullanılabilir.

Rus kadınlarının güzellik sırları için nohut kürünün detaylarını sizler için derledik. İşte istenmeyen tüyler için nohut unu kürü:

NASIL YAPILACAK?

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için aşağıdaki kürü de kullanabilirsiniz.

MALZEMELER

Yarım kase nohut unu

Yarım kase süt

1 tatlı kaşığı zerdeçal tozu

1 tatlı kaşığı taze krema (Yağlı ciltler için önerilmiyor)

UYGULANIŞI

Nohut ununu bir kaseye koyun.

Süt, zerdeçal tozu ve ağır kremayı ekleyin ve çırpın.

Tüylerin çıkış yönüne doğru uygulayın ve 30 dakika bekleyin.

Kuruduktan sonra ılık su ile yıkayınız.

ETKİLİ ÇÖZÜM İÇİN NE YAPILMALI?

Nohut kür tedavisinin etkili olabilmesi için haftada iki kez tekrarlanması gerekir. Bu düzenli kullanım sonucunda 1 ay sonra istenmeyen tüylerin çıkmadığını göreceksiniz.

Lazer uygulamaları günümüzde yaygın olmakla birlikte büyüklerimizin kullandığı yöntem birçok kişi tarafından tercih edilmeye devam etmektedir.

BİR ZARARI VAR MI?

Nohut unu kürünün bilinen bir zararı yoktur.Şimdiye kadar pek çok kişi bu kürü kullanarak istenmeyen tüylerinden kurtulmayı başarmıştır.Tek yapmanız gereken tarifi uygulamak, gereğinden fazla beklemeyin.

Uygulanan rejimi 30 dakikadan fazla sürdürmemeye özen gösterilmelidir. Cildinizde herhangi bir yan etki görürseniz hemen kullanmayı bırakın ve tekrarlamayın.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN