Johnny Depp kaybolan itibarını Türkiye'de arayacak! Bakın nereye geliyor?- KARAR

Johnny Depp kaybolan itibarını Türkiye'de arayacak! Bakın nereye geliyor?- KARAR

Uzun bir süredir dünya basınında eski eşi Amber Heard ile davalık olan oyuncu Johnny Depp, davayı kazanır kazanmaz tatil planları yapmaya başladı. Eski aşkı Kate Moss'un önerisi ile Türkiye'ye gelecek olan Ünlü oyuncu ruhunu dinlendirmek Bodrum'u tercih etti. İşte detaylar.

Magazin gündeminde ilk sıralarda yer alan Johnny Depp ve eski eşi Amber Heard arasında patlak veren davada sona gelindi. Eski eşlerin karşılıklı birbirlerini suçladığı davada kazanan taraf Johnny Depp oldu. Yorucu mahkeme sürecinden sonra tatil yapmak için kolları sıvayan Depp, Türkiye'yi tercih etti. Bodrum'da tatil yapacağı beklenen Johnny Depp'in ruhunu dinlendirmek ve fazla kilolarımı vermek istediği belirtildi.

yuzuk.jpg

TL DEĞER KAYBETTİ YABANCI ÜNLÜ İSTİLASI BAŞLADI

TL karşında hızla yükselişe geçen dolar yabancı ünlüleri de Türkiye'ye itti. Yabancı turistlerin yanı sıra dünyaca ünlü isimlerinde uğrak yeri olan Türkiye'ye bu defa Johnny Depp geliyor. Depp Eski eşi Amber Heard ile yaşadığı sıkıntılı süreci atlatmak için Bodrum'da tatil yapacak. Eski eşi Amber Herad'a şiddet uyguladığı iddiası ile dava açılan Depp davayı kazanmıştı. Dava sürecinde çok fazla takipçi kaybeden Depp kendini toparlamak için Türkiye'de detoksa girecek.

jon.jpg

DEPP ESKİ AŞININ ÖNERİSİNE KULAK ASTI! BODRUM'A GELİYOR

Amber Heard'ın iddialarına karşı kaybettiği itibarını tekrar kazanmaya çalışan Depp'in Bodrum Türkbükü'ne geleceği, hem aldığı kilolardan kurtulacağı hem de ruhunu dinlendireceği öğrenildi. Depp'e bu tavsiyeyi ise davada canlı bağlanıp Depp'in suçsuz olduğunu söyleyen eski aşkı Kate Moss'un verdiği ortaya çıktı. İddialara göre Türkbükü'ne gelecek olan Depp gelecek günlerde Türkiye'de olacak. Depp kaybeden itibarını Türkiye'de gireceği detoks ile tekrardan kazanmayı planlıyor. Dava sonucunda büyük hayal kırıklığına uğrayan Amber Heard'ın ise bu süreçte ne yapacağı merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN