Kamu bankası elini cebine attı! Hibe desteği 140 bin TL'yi buldu! Cepleri para dolduracak başvurular başladı

Kamu bankası elini cebine attı! Hibe desteği 140 bin TL'yi buldu! Cepleri para dolduracak başvurular başladı

Ziraat Bankası'ndan 140 bin TL hibe desteği. Uzun zamandır devam eden destek yardım açıklamalarının içi doldu. Ziraat Bankası ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara geri ödemesiz destek verecek. İşte detaylar...

Kamu bankası elini cebine attı! Hibe desteği 140 bin TL'yi buldu! Cepleri para dolduracak başvurular başladı. Ev sahibi olmak isteyenler bu haber sizi ilgilendiriyor. Artan ev fiyatları vatandaşın ev alma sevdasını durdurmuyor. Ziraat Bankası ev alacaklara müjdeyi verdi. Ziraat Bankası üzerinden başvuru yapan vatandaşlara devlet tarafından 140 bin TL hibe desteği. İşte detaylar...

para

ZİRAAT BANKASI'NDAN 140 BİN TL HİBE DESTEĞİ

Bir evi olmasını isteyen vatandaş kolları sıvadı. Bankaların kredi kampanyalarını araştırıyor. Destek açıklamalarının ardından bu araştırmalar sıklaştı. Bu sene herkes ev sahibi olacak.

Yüksek ev fiyatlarının ardından ev almak oldukça zor hale gelmişti. Ekonomik süreçlerin zorluğu, enflasyon derken vatandaşın yüzünü güldürecek haberi Ziraat Bankası verdi. Verilen habere göre Banka ilk defa ev alan vatandaşlara 140 bin TL hibe yardımı yapacak. Bu para da geri ödemesiz olarak verilecek. Haberi duyan vatandaş havalara uçtu. Tabi bu desteğe başvurabilmek için bir takım şartlar bulunuyor. Nedir bunlar?

140 bin TL'lik hibe desteğini alabilmek için ilk kez ev sahibi oluyor olman gerekiyor. Daha önce ev sahibi olduysanız bu desteğe başvuramazsınız. Diğer detaylar da başvuracak kişiler tarafından merak ediliyor.

İlk şart ilk defa ev sahibi olacak olmanız. En önemlisi bu. Diğer şartlar zaten başvurunuz oluşturduktan sonra oluşacak şeyler. Öncelikle Bankaya giderek bir konut hesabı açmalısınız. Bu konut hesabına düzenli olarak birikim yaptığınız ve periyodik çizelgenizdir. Bu krediye başvurmak için size en yakın bulunan Ziraat Bankası şubesine giderek başvuruda bulunabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN