Masterchef'e hüzünlü veda! Yarışmaya veda eden isim hastalığını açıkladı: Görünenin dışında görünmeyen...

Masterchef'e hüzünlü veda! Yarışmaya veda eden isim hastalığını açıkladı: Görünenin dışında görünmeyen...

Televizyon ekranlarının en sevilen yarışma programlarından birisi olan Masterchef, finale doğru adım adım yaklaşıyor. Yarışmacıların her hafta eksildiği programda son 11 yarışmacı kaldı. Yarışmada geçtiğimiz gün yapılan elemede veda eden o yarışmacının konuşması ekran başındakileri hüngür hüngür ağlattı. İşte eleme anına ait detaylar...

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef yarışma programı, finale doğru yola çıktı. Onlarca yarışmacının yeni haftada son 11 yarışmacı kalmayı başardı. Son haftada yaşanan eleme ise ülkeyi göz yaşlarına boğdu.

MASTERCHEF'TE HÜZÜNLÜ ELEME

Kırmızı ve mavi takım arasında geçen rekabette, mavi takımın kaptanı Alican, kırmızı takımın kaptanı ise Batuhan oldu. Kırmızı takım yarışmadan 3-0 galip ayrıldı. Mavi takımda Cemre hariç tüm yarışmacılar eleme adayı olarak potaya gitti.

Bireysel oyunda ise potaya giren son yarışmacı kırmızı takımın kaptanı Batuhan oldu. Toplamda 6 kişinin yer aldığı eleme potasındaki yarışmacılara bottarga ve kuzu kulağı verildi. Yaratıcı bir tabak çıkartılması istenilirken 45 dakika süre tanındı.

6563a24d86b24407ec9abb63.webp

4 İSİM KENDİNİ POTADAN KURTARDI

Eleme gecesinde en iyi tabağa sahip yarışmacılar Hasan ve Barbaros oldu. İlk etapta ismi sayılan iki kişi gelecek haftaya ismini yazdırırken, Dilara, Batuhan, Esra ve Alican elenmemek adına yarışmaya devam etti.

Danilo Şef tarafından "Linguistico" isimli tabağının yapılması istenildi. Yarışmacılara verilen 55 dakika sürenin ardından en iyi tabağı Esra ve Batuhan yaparak yeni haftaya isimlerini yazdırmayı başardı.

masterchef-all-star-da-yarismaya-veda-eden-isim-16570464-4762-m.jpg

ELENEN YARIŞMACI BELLİ OLDU

Yarışmanın sonucunda son ikiye kalan Dilara ve Alican arasından yarışmaya veda eden isim Alican oldu. Ayrılığın ardından şeflerden tek tek açıklama geldi. Alican'ın elenmesi üzerine sağlık durumundan haberdar olan şefler moral verdi.

Mehmet şef, "Herkese olan saygınla biliyoruz. Hiç kimsenin kalbini kırmayan, tam bir beyefendisin. Maalesef bir rahatsızlığın var. Bize bile söylemedin iğne olman gerektiğini" sözlerine yer verdi.

Danilo şef, "Herkesten daha zor süreç yaşadın. Gülerek bunu karşıladın, başarılı şekilde tamamladın. Hep arkandayız, hep yanındayız" sözlerini kullandı.

Somer şef, "Ayakta durmakta bile zorlanırken yemek çıkardın, mühim olan mücadele ruhun. Her şeyin başı sağlık öncelikle çok dikkatli ol. Sen çok değerlisin. Bir kere konuşman, duruşun, nezaketin bizi her zaman çok etkiledi. Seni özleyeceğiz. Gülen yüzünü, şaka kaldırır tarafını çok özleyeceğiz" diyerek moral verdi.

Günün sonunda açıklama yapan Alican, "Zor bir tabaktı. Aslında ürünleri bitirdim, tamamladım. Burada olmak çok güzeldi tekrardan. Siz de iyi ki varsınız. Mümkün olduğunca güzel iz bırakabilmek adına görevimi tamamladım. Güzel örnek olabildiysek ne mutlu bana. Hatam olduysa affola. Yolun sonuna geldik. Bugün mutlu veda ediyorum. All Star'a ilk geldiğim gün çok heyecanlıydım. Çok güzel zamanlar geçirdim burada. Görünenin dışında görünmeyen mücadelem vardı. Özellikle bu sene çok fazla hastalığım yüzünden problem yaşadım. Kimseye belli etmeden yoluma devam etmeye çalıştım." açıklamasını yaptı.

ALİCAN'IN HASTALIĞI NEDİR?

CNN Türk'te paylaşılanlara göre, Alican'ın hastalığı "Herediter anjioödem" olduğu söyleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN