Nakit para bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Kamu bankasından faizsiz kredi hamlesi: O tarihe kadar başvuran bir kuruş faiz ödemeyecek!

Nakit para bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Kamu bankasından faizsiz kredi hamlesi: O tarihe kadar başvuran bir kuruş faiz ödemeyecek!

Acil nakit ihtiyacı olanlara büyük fırsat! Ziraat Bankası tarafından başlatılan yeni kampanya kapsamında, acil nakit ihtiyacı olanlara 10.000 TL'lik 0 faizli nakit avans verilecek. İşte, Ziraat Bankası nakit avans kampanyasının detayları...

Ziraat Bankası hesabı olanlar ya da mobil uygulamadan Ziraat Bankası hesabı açtıranlar 0 faizli 10.000 TL'lik nakit avans kampanyasından faydalanabilecekler. Ayrıca nakit avans kampanyası için 6 ay taksit fırsatı da sunuluyor.

YENİ MÜŞTERİLERE BİRÇOK AVANTAJ SAĞLANIYOR!

Mobil uygulamadan ilk kez Ziraat Bankası müşterisi olanlara birçok avantaj sağlanacak. Söz konusu avantajlar arasında bir sene EFT, Havale ve FAST ücreti alınmaması, kredi kartları için bir sene kart ücreti kesilmemesi, 10.000 TL'lik 6 ay vadeli faizsiz nakit avans kampanyası, vadeli mevduat hesaplarında yüzde 2 ek faiz bulunuyor.

MOBİL UYGULAMADAN ZİRAAT BANKASI KART BAŞVURUSU

Ziraat Bankası'na kredi kartı başvurusu yapmak ve banka müşterisi olmak için mobil uygulamayı kullanabilirsiniz.

 ziraat bankası nakit avans

SON TARİH 31 OCAK!

Ziraat Bankası'nın sunduğu faizsiz nakit avans kredisinden faydalanmak isteyenler için son tarih 31 Ocak 2023 olarak belirlenmiştir. Siz de faizsiz 10.000 TL'lik nakit avans kullanmak istiyorsanız Ocak ayının sonuna kadar başvurunuzu yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN