Netflix'in bir oturuşta bitireceğiniz yeni dizisi! Herkes bunu konuşuyor: Gerilim sevenler başından ayrılmayacak

Netflix'in bir oturuşta bitireceğiniz yeni dizisi! Herkes bunu konuşuyor: Gerilim sevenler başından ayrılmayacak

İlk bölümü 11 Ekim'de yayınlanan Netflix'in yeni dizisi kısa sürede en çok izlenenler listesine girmeyi başardı. Büyük ses getiren yeni gerilim dizisini keşfedenler bir solukta bitiriyor. İşte, Netflix'in yeni bombası o dizi...

İlk bölümüyle 11 Ekim'de Netflix'te seyirciyle buluşan "Sessizlik Andı" dizisi sosyal medyada büyük ses getirdi. Sosyal medya fenomeni Brenda Rey'in hikayesini konu alan ve 18 bölümden oluşan dizi her biri 40 dakika süren bölümleriyle kendine hayran bıraktı.

netflix-sessizlik-andi-3.jpg

SESSİZLİK ANDI KONUSU NEDİR?

Netflix dizinin konusunu şöyle anlatıyor, "Doğumuyla ilgili gerçekleri öğrenmek isteyen ve intikam duygusuyla yanıp tutuşan ünlü bir sosyal medya fenomeni, dört kadının hayatına bodoslama dalar."

netflix-sessizlik-andi.jpg

İZLEMEDEN DURAMIYORLAR

Diziyi izleyenler ise sosyal medyada diziye övgüler yağdırıyor. Birçok kullanıcı diziyi izlemeden duramadıklarını ve herkesin mutlaka izlemesi gerektiğini söylüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN