Netflix'te yeni dönem başlıyor: Artık tüm favorileriniz tek bir adreste buluşacak

Netflix'te yeni dönem başlıyor: Artık tüm favorileriniz tek bir adreste buluşacak

Netflix, kullanıcı deneyimini iyileştirme yönündeki çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda ilk yeniliği uygulamaya koyan platform, My Netflix ismini verdiği yeni özelliğini kullanıcılarına duyurdu.

Kullanıcıların merakla beklediği Ağustos 2023 takvimini hafta başında duyuran Netflix, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için başlattığı çalışmalarını da hızlandırdı. Şirket bu kapsamda, My Netflix ismini verdiği yeni özelliğinin tanıtımını gerçekleştirdi.

MY NETFLİX FAVORİ İÇERİKLERE HIZLI ERİŞİM SAĞLAYACAK

Yaptığı yenilikle ilgili blog gönderi yayınlayan Netflix, “Bugün, ne izlemek istediğinizi seçmenize yardımcı olacak kolay kısa yollarla sizin için özel olarak tasarlanmış özelliğimizi tanıtıyoruz. iOS ve Android‘deki bu yeni özel alanda, indirdiklerinize (örneğin o uzun uçuşlarda izlemek istediğiniz dizi bölümleri) veya listenize kaydettiğiniz şovları ve filmlere hızlıca erişebileceksiniz.” ifadelerini kullandı.

yeni-proje-12.jpg

Söz konusu özellik, iOS ve Android uygulamalarında "Size özel tek adres" olarak tanımlanan yeni bir sekme olarak karşımıza çıkıyor. My Netflix, kullanıcıların indirmelerine dair birleştirilmiş bir görünüm sunacak. Kullanıcılar, sevdikleri dizi ve filmlerin listesini, izleme listesine kaydedilen şovlar ve gelecek bölümler için ayarladıkları hatırlatıcıları bu özellik sayesinde yeni sekmede görebilecek.

Netflix, şuan iOS'ta kullanılan yeni uygulamanın Ağustos ayından itibaren de Android uygulamalarında kullanıma sunulacağını açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN