Parmak uzunluğunuz gerçek kişilik özelliklerinizi ortaya koyuyor! Bu kişilik testi kim olduğunuzu söyleyecek

Parmak uzunluğunuz gerçek kişilik özelliklerinizi ortaya koyuyor! Bu kişilik testi kim olduğunuzu söyleyecek

Gerçek davranış özelliklerinizi, baskın kişilik özelliklerinizi, IQ seviyenizi, doğanızı, gizli arzularınızı, insanlarla etkileşim kurma şeklinizi ve çok daha fazlasını öğrenmek için işaret parmağınızın uzunluğunu ve yüzük parmağınızın uzunluğunu kontrol edin.

Parmaklarınız kişiliğiniz hakkında pek çok sır saklıyor. Parmak boyu kişilik testinin, gerçek davranış özelliklerinizi, baskın kişilik özelliklerini, IQ düzeyini, doğayı, gizli arzuları, insanlarla etkileşim biçimini ve çok daha fazlasını ortaya çıkarmada doğru olduğu bulunmuştur. Parmak uzunluğunuza göre kişilik özelliklerinize dalmadan önce, işaret parmağınızın daha kısa olmasının, anne karnındaki fetüs olarak daha fazla testosterona maruz kaldığınız anlamına geldiğini biliyor muydunuz? Şimdi işaret parmağınızın ve yüzük parmağınızın uzunluğunun sizin hakkınızda ne söylediğine bakalım.

1.jpeg

İŞARET PARMAĞI YÜZÜK PARMAĞINDAN DAHA UZUN

İşaret parmağınız yüzük parmağınızdan uzunsa, kişilik özellikleriniz olağanüstü liderlik özelliklerine sahip olduğunuzu gösterir. Becerikli, zeki, kendine güvenen, ileri görüşlü, hedef odaklı, soğukkanlı ve analitik birisin. Tavsiye vermekte ve insanları yapıcı bir şekilde motive etmekte iyisiniz. Bir hevesle karar almayacaksın. Bir sonuca varmak için gerçekleri ve durumları gözlemleyecek, işleyecek ve analiz edeceksiniz. Genellikle yol gösterdiğiniz için aranırsınız. Eylemlerinizin insanlar üzerinde büyük bir etkisi olduğunu da fark edebilirsiniz.

2.jpeg

İŞARET PARMAĞI VE YÜZÜK PARMAĞI EŞİT UZUNLUKTA KİŞİLİK

İşaret parmağınız ve yüzük parmağınız aynı uzunluktaysa, kişilik özellikleriniz iyi organize, sadık ve dengeli bir yaşam sürebileceğinizi gösterir. Önemsiyor ve sıcaklık veriyor olabilirsiniz. İnsanlar size iyi bir dinleyici ve aynı zamanda empatik olduğunuzu söyleyebilirler. Başkalarına yardım etmekten mutluluk duyabilirsiniz. İnsanlar ayrıca şirketinizi huzurlu, besleyici ve rahat bulduklarını da söyleyebilirler. Varlığınızda kendilerini takdir edilmiş ve kabul edilmiş hissedebilirler, bunu size başkaları söyledi mi? Pek çok arkadaşınızın, ailenizin ve hatta yabancıların size güvendiğini ve en derin sırlarını sizinle paylaştığını fark edebilirsiniz.

3.jpeg

YÜZÜK PARMAĞI İŞARET PARMAĞINDAN DAHA UZUN KİŞİLİK

Yüzük parmağınız işaret parmağınızdan uzunsa, kişilik özellikleriniz hesaplayıcı, pragmatik ve rasyonel olabileceğinizi gösterir. Sorunlara ve durumlara stratejik bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Ortalıkta alçakgönüllülükle dolaşsanız bile kendinize son derece güveniyor olabilirsiniz. Bir sorun veya sıkıntı sizi kolayca sarsmayabilir. Dayanıklı olabilirsin. Bununla birlikte, görünürde belirli bir sorunu çözene kadar dinlenmeyebilirsiniz. Yüksek IQ seviyelerine ve duygusal zekaya sahip olabilirsiniz. Karşı cins arasında da oldukça popüler olabilirsiniz. Eğlenceli ve bağımlılık yapan bir kişiliğe sahip olabilirsiniz. Araştırmalar, daha uzun yüzük parmağı olan erkeklerin genellikle cana yakın ve çekici olduğunu belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN