Seçime günler kala Kemal Kılıçdaroğlu'na kötü haber! Kılıçdaroğlu ailesinin acı günü

Seçime günler kala Kemal Kılıçdaroğlu'na kötü haber! Kılıçdaroğlu ailesinin acı günü

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayınbiraderi olan Prof. Dr. Hüseyin Özdağ, hayatını kaybetti. Selvi Kılıçdaroğlu'nun ağabeyi rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Özdağ'ın cenaze törenine Selvi Kılıçdaroğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu da katılacak. Ayrıntılar haberimizde...

Selvi Kılıçdaroğlu'nun ağabeyi olan Prof. Dr. Hüseyin Özdağ, hayatını kaybetti. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yakın ailesinden olan Özdağ'ın ölüm haberi, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaşıldı. Özdağ'ın vefatı, sevenleri ve yakınları tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı.

Özdağ'ın vefatı, Türkiye siyasi hayatında da birçok kişi tarafından üzüntüyle karşılandı. Başta Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, siyasi liderler ve çeşitli kurumlar, sosyal medya hesapları üzerinden başsağlığı mesajları paylaştılar.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU SOSYAL MEDYA HESABINDAN BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

1

Türkiye'de saygın bir akademisyen olan Prof. Dr. Hüseyin Özdağ, aynı zamanda Selvi Kılıçdaroğlu'nun ağabeyi olarak da tanınıyordu. Ancak son zamanlarda Alzheimer hastalığı ile mücadele ediyordu ve Tepebaşı Belediyesi Yaşam Köyü ve Alzheimer Konukevi'nde kalıyordu. Burada sağlık ekibi tarafından takip ediliyor ve özel bir bakıma ihtiyaç duyuyordu.

Geçtiğimiz günlerde sağlık durumu hızla kötüleşti ve acil bir şekilde ambulansla Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Doktorların tüm çabalarına rağmen, zatürre ve solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Özdağ'ın ölümü, ailesi, sevenleri ve Türk akademik camiası tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

PROF. DR. HÜSEYİN ÖZDAĞ KİMDİR?

3

Prof. Dr. Hüseyin Özdağ, emekli olmadan önce Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik-Mimar Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü'nde görev yapmaktaydı. Ancak Alzheimer rahatsızlığı nedeniyle tedavi görmeye başlamıştı. Bugün rahatsızlanarak Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve maalesef zatürre ve solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetti. Yarın öğle saatlerinde Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'nda yapılacak olan cenaze töreninde, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılacağı öğrenildi. Özdağ'ın kaybı, Kılıçdaroğlu'nun yakın çevresi ve sevenleri tarafından büyük bir üzüntü ile karşılandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN