Şeyma, Acun'a dava açıyor! Melisa krizi büyüdü

Şeyma, Acun'a dava açıyor! Melisa krizi büyüdü

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı arasında Melisa krizi devam ediyor. Velayeti Acun'da olan Melisa, için harekete geçen Subaşı, eski eşine dava açmaya hazırlanıyor. Ilıcalı, geçen günlerde kızını yanına almış ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile beraber alışverişe çıkmıştı. Bakın Şeyma Subaşı ne yapacak?

Boşanmalarına rağmen özel hayatlarıyla gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı bu kez kızları Melisa yüzünden karşı karşıya geldi. İddialara göre Subaşı kızının velayetini almak için harekete geçti

seymaacun.jpg

MELİSA'YI ELİNDEN ALMIŞTI

Kızının velayetini alan Ilıcalı, geçen günlerde annesinin yanında olan Melisa'yı yanına almıştı.

seyma-001.jpg

Subaşı ise o anları ağlayarak paylaşmıştı. Ünlü televizyoncu bu defa kızını sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile tanıştırdı. Subaşı'nın ise Acun'a dava açması bekleniyor

seymacun.jpeg

ACUN'A DAVA AÇIYOR

Melisa'nın, Şeyma Subaşı'nın sevgilisi Meedo ile samimiyeti sonrası Acun Ilıcalı'dan da bir hamle gelmişti.

seyma-1.jpg

Kızını yanına alan Ilıcalı, kızı ve sevgilisiyle yılbaşı alışverişine çıkmış, Altunkaya ile Melisa'nın samimi görüntüleri ise şaşırtmıştı.

ayca.jpg

İddialara göre velayeti Ilıcalı'ya veren Şeyma Subaşı, kızını almak için Acun'a velayet davası açacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN