Şeyma Subaşı'na şok üstüne şok! O hareketi Instagram rüyasını kabusa çevirdi: Kapatılıyor...

Şeyma Subaşı'na şok üstüne şok! O hareketi Instagram rüyasını kabusa çevirdi: Kapatılıyor...

Hem Türkiye'ye hem de dünyayı etkileyen deprem felaketinin ardından birçok ünlü isimden destek gelirken Türk vatandaşı olan Şeyma Subaşı'nın paylaşımları herkesi kızdırdı. Normalleşme tartışmaları gündemdeki sıcaklığını korurken Şeyma Subaşı yeni bir skandala imza attı. Son dans videosu hayallerini kabusa çevirdi. İşte Şeyma Subaşı'nın kızdıran o hareketi…

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depreminin ardından hem dünyadan hem de Türkiye'den destek gelirken Şeyma Subaşı umursamaz tavırlarıyla herkesin dikkatini çekti. Normalleşme tartışmaları devam ederken Şeyma Subaşı'nın dans videosu da 400.000 takipçiye mal oldu. Şeyma Subaşı'nın son paylaşımı başına bela oldu. Birçok kişiyi kızdıran Subaşı’nın Instagram hesabı şikayet yağmuruna tutuldu. İşte Şeyma Subaşı'nın kızdıran o hareketi…


ŞEYMA SUBAŞI HERKESİ KIZDIRDI


Sosyal medya hesabında milyonlarca takipçisi bulunan Şeyma Subaşı paylaşımlarıyla da sık sık gündeme geliyor. Kahramanmaraş depreminin ardından binlerce can kaybı yaşanırken vatandaşlar da bu durumdan fazlasıyla etkilendi. Şeyma Subaşı'nın umursamaz tavırları takipçilerinin dikkatini çekerken oldukça büyük tepki aldı. Binlerce kişi su başına BTK'ya şikayet etti.

seyma-kizdirdi.jpg
Kahramanmaraş merkezli depremin ardından hem Türkiye hem de dünya birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Herkes elinden gelen bütün yardımı ve çabayı gösterirken ünlü isimler de desteklerini sonuna kadar hissettirdi. Ancak herkes acı yaşarken Şeyma Subaşı'nın umursamaz tavırları bütün takipçilerini kızdırdı. Takvimde yer alan haber doğrultusunda depremin ilk günü birkaç bağış paylaşımı yapan Şeyma Subaşı'nın daha sonradan yaptığı neşeli paylaşımlar herkesten tepki aldı.

seyma-subasii.jpg
HESABI KAPATILABİLİR


Türkiye'de de bu kadar büyük bir acı yaşanırken umursamaz tavırlar içerisinde olan Şeyma Subaşı 400.000 takipçi kaybetti. Önceki gün ise skandal bir paylaşıma imza atan Subaşı, Miami'de dans ederken çektiği bir videosunu paylaştı.Şeyma Subaşı'nın bu hallerini görenler ise çileden çıktı. Herkes Subaşı’na tepki gösterirken binlerce vatandaş da BTK'ya şikayette bulundu. Yapılan şikayetlerin üzerine genç kadının Instagram hesabına Türkiye'den erişimin kapatılabileceği iddiaları gündeme geldi.

seyma-subasi-hesabi-kapatiliyor.jpg

Bir çocuk annesi genç kadına Türkiye'de böylesine büyük bir acı yaşanırken umursamaz bir tavır içerisinde sergilediği davranışlar ise herkese pes dedirtti. Yapılan şikayetlerin ardından Şeyma Subaşı'nın 2.9 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının Türkiye'de erişime kapatılabileceği söylendi.

HAYRANLARI BİR BİR TAKİBİ BIRAKTI


Şeyma Subaşı'nın gösterdiği son tavırlar herkesi rahatsız ederken takipçileri de genç kadına cezayı kesti. Deprem bölgesindeki görüntüleri müzik ile paylaşan kişilere tepki gösteren Şeyma Subaşı daha sonra Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile St. Moritz tatilinden görüntüler paylaştı. Şeyma'nın bu paylaşımının üzerine birçok kişiden tepki gelirken bazı takipçileri "Bakalım ona kimler sitem edecek?" yorumunda bulundu.

seyma-takipci.jpg


Geçtiğimiz gün ise New York'taki gelinlik provasında ve restoranlardan paylaşım yapan Subaşı olumsuz yorumlarla karşı karşıya kaldı. Göstermiş olduğu duyarsız tavırlara takipçileri de tepkisiz kalmadı. Depremden önce 3.3 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı'na ceza kesildi. Genç kadın sosyal medya hesabında 400.000 takipçi kaybederken şimdilerde takipçi sayısı 2.9 milyon olarak görülüyor. Şeyma Subaşı'nın aldığı tepkiler üzerine nasıl bir tavır sergileyeceği de merak ediliyor.

seyma-takipci-kaybetti.jpg​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN