Sıvı sabununuza birkaç damla ekleyin, hastalığı unutun! Bakteri, mantar hepsini öldürüyor, antiseptik oluyor

Sıvı sabununuza birkaç damla ekleyin, hastalığı unutun! Bakteri, mantar hepsini öldürüyor, antiseptik oluyor

Sıvı sabununuza yalnızca birkaç damla ekleyin! Sonucu mucize: Hastalıkları yok ediyor! Mantar, bakteri ne varsa kökünü kurutuyor! Sabununuz antiseptik özelliğe sahip olacak...

Sıvı sabunlarınıza ekleyeceğiniz kekik yağının el ve tırnak bakımının yanı sıra genel sağlığa birçok olumlu etkisi bulunmaktadır. Ağız sağlığı ve solunum yolları rahatsızlıkları için de oldukça faydalı olan kekik yağı, sıvı sabunlara eklenerek kullanıldığında birçok avantaj sağlar.

SIVI SABUNA KEKİK YAĞI EKLEMENİN FAYDALARI

El ve tırnak bakımında kullanılan sıvı sabunlara 10 damla kekik yağı eklemek, bu ürünlerin antimikrobiyal özelliklerini arttırır. Özellikle cilt üzerinde ferahlatıcı bir etki bırakır. Bunun yanı sıra, kekik yağı içeren sıvı sabunlar, ciltteki mikroplarla mücadelede etkili olur. Aynı zamanda cildin temiz ve sağlıklı kalmasına yardımcı olur.

AĞIZ SAĞLIĞINI DESTEKLER

kekik-yagi-faydalari-2.webp​​​​​​​

Ağız sağlığına yönelik olarak ise kekik yağı, antiseptik özellikleri sayesinde ağız içindeki bakterilerle savaşır. Bu nedenle, sıvı sabunlara eklenen kekik yağıyla ağız temizliği desteklenir, ferah bir nefes elde edilir.

SOLUNUM YOLLARINI RAHATLATIR

64ac390d4f018179d206901f.webp​​​​​​​

Solunum yolları sağlığını korumak için ise kekik yağı, difüzörlerde kullanılarak ortamın arındırılmasına katkı sağlar. Ayrıca, kaynamış suya eklenen kekik yağı ile yapılan buhar inhalasyonları, solunum yollarını rahatlatır. Böylelikle soğuk algınlığı dönemlerinde destekleyici bir etki gösterir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN