ŞOK'tan yeni yıla özel görülmemiş kampanya! 1000 ürünün fiyatı hiç değişmeyecek! İşte Ocak ayı boyunca kuruş zam gelmeyecek o ürünler!

ŞOK'tan yeni yıla özel görülmemiş kampanya! 1000 ürünün fiyatı hiç değişmeyecek! İşte Ocak ayı boyunca kuruş zam gelmeyecek o ürünler!

Yeni yılla beraber kampanyalar haberi verilmeye başlanırken ŞOK marketler ocak ayı içerisinde 1000 ürün için fiyatların sabit kalacağı haberini verdi. Gelen zamlar ilk aya özel etiketlere yansıtmayacağını belirten ŞOK un, şeker, sıvı yağ, kahve, şeker, patates, soğan gibi temel ihtiyaçlara Ocak ayıyla beraber sabit kalınmasına karar verildi.

2023 yılına giriş yapılmasıyla zam haberleri gelmeye devam ederken marketler ise ilk günden etiketleri değiştirmeye başladı. Konu hakkında açıklama yapan ise ilk olarak ŞOK marketleri oldu. ŞOK Marketler CEO'su Uğur Demirel, Ocak ayı içerisinde fiyatların sabit kalacağı bilgisini verdi. İşte, Demirel'in konu hakkında yaptığı açıklama hakkında detaylar haberimizde yer almaktadır

ŞOK ocak ayı kampanyası

ŞOK MARKETLERDEN YENİ YILA ÖZEL GELİŞME

ŞOK Marketler CEO'su Uğur Demirel, küresel dalgalanmaların da etkisiyle üreticiler ve perakendeciler hem de tüketiciler açısından, maliyetlerin artış göstermesiyle beraber fiyatlarında aynı oranda zamlandığına işaret edildi. Fakat bunun üzerine ŞOK marketler olarak ülkenin ekonomisine ve müşterilere bütçe katkısında bulunmak adına Ocak ayı boyunca 1000 ürüne fiyatların sabit kalacağı haberi verildi. Belirlenen 1000 ürün içerisinde temel ihtiyaçlar başta olurken ay boyunca fiyatlar sabit kalacak. Bu kampanyanın devamında ise ŞOK marketler olarak her gün düşük fiyat politikasının müşterilere hizmet vereceğinin altı çizildi. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN