Survivor All Star ikinci eleme adayı belli oldu! İlk günden ada karıştı: "Yılanı başından ezmek istiyorlar"

Survivor All Star ikinci eleme adayı belli oldu! İlk günden ada karıştı: "Yılanı başından ezmek istiyorlar"

En beğenilen yarışma programlarından Survivor 2024 All Star yeni sezonuyla TV8 ekranlarında yeni aldı. Yeni sezonda tüm güçlü adaylar yer alırken, ikinci eleme adayı belli oldu. İlk günden karışan adada kaos başladı. İşte ikinci eleme adayı...

Tüm zamanların en iyileriyle ekranlara gelen Survivor All Star 2024, seyirciyi soluksuz bırakıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan yarışma programı ikinci bölümden ikinci eleme adayını belirledi.

ADALAR KARIŞTI

Survivor 2024 All Star'da ilk eleme adayını kırmızı takım belirledi. Eleme sonucunda ise ilk aday Doğukan Manço oldu. Neredeyse tüm yarışmacılar tarafından ismi yazılan Manço, oylama esnasında gruplaşmaya dikkat çekti. Doğukan Manço açıklamalarında, 5-6 tane beklediğini fakat dengesizlik olduğunu belirtti.

Herkesin anlaşmalı bir şekilde kendisini yazmış gibi hissettiğini söyleyen Doğukan, 1 ay içerisinde 10-15 kilo vermeyi hedeflediğini söyledi. Açıklamalarının devamında, "Onlar da biliyorlar benim 10 kilo kaybettikten sonra nasıl olacağımı. O yüzden yılanı başından ezmek istiyorlar haklı olarak." ifadelerini kullandı.

maxresdefault-5.jpg

İKİNCİ ELEME ADAYI BELLİ OLDU

Sezonun ikinci bölümünde, ikinci konseyinde söz hakkı yeniden Doğukan Manço'ya verildi. Yarışlarda bir takım çakallık kokularını sezdiğini söyleyen Manço, Hakan Hatipoğlu'nu işaret etti. Kokuyu tanıdığını söyleyerek, "Hepsi pırlanta gibi çocuklar. Çocuklar zehirlenmeyin" ifadelerini kullandı. İkinci eleme adayı ise mavi takımdan çıktı. Survivor 2024 All Star'ın ikinci eleme adayı Yaman olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN