Survivor yarı finalinde gözyaşları sel oldu! Birinciliğe en yakın isim elendi

Survivor yarı finalinde gözyaşları sel oldu! Birinciliğe en yakın isim elendi

Survivor 2023 final akşamı bu akşam. Nefesler tutuldu. Kim şampiyon olacak? İşte detaylar...

Survivor'da 12 Haziran'da eleme gerçekleşti ve Nefise, Ertuğ, Yusuf ve Özgür arasından iki kişi finale bir adım kala elendi. 13 Haziran Salı günü Survivor finali yapılacak. Hangi yarışmacıların finale kaldığı ve 12 Haziran'da elenen isimlerle ilgili detaylar merak konusu. İşte detaylar...

survivor 2023

SURVİVOR FİNALİ BU AKŞAM

Survivor 2023'ün heyecan dolu bölümlerinden biri olan 12 Haziran'daki eleme, merakla beklenen sonuçları ortaya çıkardı. Nefise, Ertuğ, Yusuf ve Özgür, son dört yarışmacı olarak büyük finale bir adım kala mücadele ediyordu. Ancak iki kişi finale ulaşamadan elendi. Büyük final ise 13 Haziran'da, yani Salı günü gerçekleşecekti. Peki, 12 Haziran Survivor'da kim elendi? Finale kimler kaldı? İşte herkesin merak ettiği detaylar. 

survivor

Son dört yarışmacı arasında heyecan doruktaydı. Nefise, Ertuğ, Yusuf ve Özgür, büyük finale yaklaşırken zorlu bir eleme süreciyle karşı karşıya kaldılar. İlk eleme adayı Ertuğ, ikinci eleme adayı ise Özgür oldu. Ancak, ne yazık ki, 12 Haziran'da elenen isim Ertuğ oldu. Ertuğ, Survivor macerasına veda etmek zorunda kaldı.

Diğer yandan, Yusuf, Nefise ve Özgür arasında halk oylaması yapıldı. Sonuçlar belli olduğunda ise Survivor'a veda eden isim Yusuf oldu. Böylece, finale adını yazdıran isimler Özgür ve Nefise oldu. Bu iki yarışmacı, büyük finalde karşı karşıya gelmek için mücadele edecekler.

Survivor finali ise 13 Haziran'da gerçekleşecek. İstanbul Beşiktaş'ta bulunan Kuruçeşme Açıkhava, bu büyük finalin ev sahipliğini yapacak. Yarışmacılar, kalan son mücadelelerini burada vererek Survivor 2023 şampiyonu olmak için kıyasıya mücadele edecekler.

Survivor 2023, büyük bir heyecanla takip edilen bir program oldu. 12 Haziran'daki eleme ile birlikte finale kalan son iki ismin belirlenmesi, izleyicilerin heyecanını daha da artırdı. Büyük finalin ne gibi sürprizlere sahne olacağı ise merak konusu. Survivor severler, 13 Haziran'da gerçekleşecek olan final bölümünü sabırsızlıkla bekliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN